Godmorgon svenska folket

Godmorgon!

Sitter just nu här med G och väntar på att mina ägg ska bli klara. Vaknade runt nio idag eftersom mattias fick sms. Så lika bra att ta sig upp. Ska få i mig lite frukost och sedan invänta mattias (han är ute med putte), så ska vi åka förbi systemet och inhandla min passoâ, jag har ju presentkort, så istället för att köpa typ cider för de kan man ju faktiskt köpa något lite "finare", som man inte dricker upp på en gång.

Vädret är väl inte det bästa heller, småregnar (men hellre det än snö) och ser allmänt grått och tråkigt ut. Men jag tror att våren snart kommer att infinna sig här i vårat lilla Sverige. Hoppas det blir en varm och skön vår (blir de det, så kommer resorna utomlands bli ännu billigare, höhö).

Igårkväll låg jag och funderade lite på studenten, fy fan vad jag saknar det. Alltså studenten och visst ibland saknar jag skolan också, bara för att ha något att göra, det var en trygghet. Men känslan av att stå där uppe, se ut över allt folk och liksom bara njuta. Ah det är obeskrivligt. Försökte komma på vad vi hade för låt när vi sprang ut, men minns inte, någon annan som gör det?
Men iallafall, studenten var en av de bästa stunderna i mitt liv, det kan jag verkligen påstå och jag skulle lätt kunna göra om det.. om och om igen.

Nåja, nu är nog min ägg strax klara, så ska hälla upp lite jucie i ett glas också och sätta mig framför tv:n.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0