En röd liten fågel i juletid

Vi var inte inne i kalmar sådär jätte länge idag, vi var bara inne på Ikea och en sväng på mediamarket. Spå vi var hemma runt sju tiden. Var även inne på giraffen och kikade på skor.
Kom hem med ett par matlådor, så det blir bra. Idag gjorde vi ju älggryta och det blev rätt mycket över, så lika bra att frysa in det istället för att slänga, eller hur?

Har kollat på desperata hemmafruar ikväll, men tyckte inte alls att det var bra idag. Inget roligt avsnitt alls. Höll dessutom på att somna precis innan det började, kände mig helt slut i kroppen. Men nu känner jag mig lite piggare, men ska ändå snart i säng, ska bara in i duschen en snabbis.

Håller på och läser en bok "en röd liten fågel i juletid" av Fannie Flagg, fick låna den av Marianne och det är precis som hon sa, man vill inte läsa färdigt den. Den är verkligen så himla söt och åh, det går liksom inte att beskriva, tycker verkligen ni ska läsa den. Jag har nog läst den ett par veckor nu, men läser alltid bara något avsnitt för att dra ut på det, för att inte slutet ska närma sig, men nu börjar den gå mot sitt slut :(. Nåja, ni borde iallafall läsa den tycker jag!

Imorgon skulle det blir superbra väder, men vet inte riktigt vad jag ska göra. Mattias skulle troligtvis iväg hela dagen imorgon, så jag har ingenting för mig. Fan vad tråkigt. Och att ut och gå själv hela dagen känns inte helt givande. Nåja en promenad blir det väl, men resten av dagen? Fy fan vilken tråkig dag det kommer bli imorgon, rädda mig!
Om inte annat får jag väl STORSTÄDA lägenheten, putsa fönster, damma, skrubba varje litet hörn. Sånt är alltid kul att göra när solen skiner så fint därute........


Kommentarer
Postat av: Emelie =)

Solen skiner och det är redan 10 + ute nu =))



Okej vad kostade den du tittade på då?



Ja man måste ge sig fan på att klara det !

Förra året åt jag inget godis heller men kakor och då gick jag väl ner första månaderna men sen åt jag kakor jämt kändes det som och då gick jag upp sky högt !



Jo jag kan säga att när jag ändrat om min kost och tränat och är ute och går och sånt har jag faktiskt tappat 19kg ungefär. Målet var 20 men dock är det super svårt att gå ner nu för ja nu är det inte lika mycket "överflödigt" kvar. Men jag skulle vara glad om jag gick ner 7 kg till =)



Förvisso är det inte så många som säger nått till mig om det men jag känner det själv och ja jag vet att det syns men sen finns det ju människor som aldrig kan vara positiva ! Jag är nöjd för att jag klarat det såhär långt ! :)



Men du man behöver inte sluta helt med sånt man kan göra som så att man äter precis vad man vill en dag i veckan, för det får man. Det är bara jag som avstått och visst kan jag äta en bit pizza en gång någon vecka, lite måste man få unna sig ;)

2009-04-01 @ 08:34:14
URL: http://www.emelienordmark.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0