Bättre kväll

Kvällen blev väl lite bättre, men detta tack vare alla bra program. Vänner är bäst! ♥
Kikade på Stockholm-Arlanda, åh jag är så sugen på vår resa nu älskling. Det pirrade i magen varje gång jag såg ett flygplan lyfta. Åh jag längtar så, du och jag i ett främmande land, wiie.
Har precis kikat på flyg upp till arlanda, är ju ett alternativ om inte annat, men det var rätt så dyrt. Men det tar ju inte alls så lång tid.. men kostar nästan 1000 kr för två personer, lite väl saftigt kanske. Nåja, det blir nog tåg ändå, men drygt att sitta i ett tåg 5 timmar och sedan ett flyg nästan 4 timmar. Nåja det löser sig! :)

Imorgon blir det jobb igen.. och på lördag.. och på söndag.. och på måndag! Pengar pengar pengar! Dessutom gillar jag jobbet och personalen, så det går bra! Dessutom gillar jag ju mina små tanter, det underlättar faktiskt jobbet enormt, att kunna få sig ett gott skratt varje gång man jobbar, det är så bra. Att sitta ner mer någon tant och prata om deras ungdom, skämta och skratta. Men det roligaste är uppskattningen jag får när jag inte varit där på ett tag "åh är det du idag" och så lyser hela ansiktet upp med ett stort leénde, det är sånt som gör att man fortsätter. Det värmer så fint i hjärtat ♥.

Nåja, nu ska jag kika runt lite reseforum och läsa om Kreta och hotellet vi ska till (som om jag inte gjort det 1000 ggr:).
Jag längtar såååå! 47 dagar kvar ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0