Lite sisådär.

Nu är jag hemma från Kalmar igen. Inne på Ikea hittade jag en lampskärm, en matta och en kanna, så jag är nöjd. Hittade typ det jag behövde. Sedan gick på hemtex en sväng och sedan på blomsterlandet. Tack för ett avbrott i min tråkiga vardag! :)

Nu när jag är hemma har jag satt upp den nya lampan (eller ja lampskärmen) och nu lagar jag lite mat. Det blev kyckling i sås och pitabröd. Rätt lätt och laga, så det blir nog bra. Det är så tråkigt att laga mat när man är hemma själv!
Mattias är iväg med Ricky.. de är och kör raggarrundor, eftersom Ricky idag äntligen tog sitt körkort! Grattis!
Så de skulle köra ett par varv och sedan köra vidare på orrefors/gullaskruv och där skulle de väl umgås en stund, så jag vet inte riktigt när älskpälsk kommer hem.

Så jag för avnjuta lite tid med mig själv, lägga patians och kolla på mina tv-program. Inte för att de är något bra på tv:n nu. Men sen är det ju både unga mödrar och sex and the city! Och innan dess kan jag kika på lite c/o segermyhr.

Förresten, jag önskar mig en dvd också, för vi hittar inte dosan till våran, helt borta så kan inte se på mina älskade vänner avsnitt (som jag också önskar mig, har fram till säsong 5), så nu vet ni det med.
Jag verkar tro att alla mina anhöriga har flera miljoner, för jag önskar mig så mycket. Givetvis vet jag att det inte är så, men det är alltid kul att önska sig saker! (:

Nehe, nu måste jag gå ut i köket och vända på kycklingen, den är nog bränd, höhö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0