En klagodag.

Hallå bloggen!

Här sitter jag och borstar igenom mitt hår, har precis kommit ur duschen.
Sitter och väntar på att AA ska börja, första avsnittet idag, så det är gött!
Mattias är hos Danne & Jossan, som vanligt nu förtiden, nu har han varit där ett par timmar, funderar på och skicka ett sms och fråga om han ska se AA hemma eller hos de?.
Men det är väl roligt för honom att göra något, istället för att sitta här hemma och dega.
Han klagade idag att allt är så jäkla tråkigt, men vad ska jag göra åt det? jag tycker inte heller det är så kul att bara sitta hemma och glo, men vad jag än kommer med för förslag (typ åka till Ikea, ut på promenad osv) så blir det bara "åhh, suck suck suck suck".
Det är kul, vi har sånt roligt liv jag och mattias, så oerhört intressant, ni skulle verkligen vilja byta med oss, ni hade dött av roligheter.. not.

aja, jag klagar igen, men vad ska jag göra? ska jag skriva om hur perfekt och bra allt är? ska jag skriva att jag älskar varje dag, att jag mer än gärna sitter här hemma och glor. Nej tror inte det. Jag skriver här för att få ut mina känslor och just idag är det en klagodag, för jag gillar inte alls mitt liv förtillfället, tråkigt tråkigt tråkigt.
Ska ni kommentera nu att jag är en klagopadda som inte borde skriva blogg, för jag bara klagar?
Jag skiter i er, fuck liksom. Om ni stör er, sluta läsa om mina klagomål då.

Nehe, nu skiter jag i detta. Hoppas att morgondagen är lite roligare. Jag vill på bio, jag vill till ikea, jag vill göra något roligt. Jag vågar inte berätta för mattias, han kommer bara sucka och tycka att jag är dum som bara till göra massa tråkigheter hela tiden. Men kom på något själv då?

Ibland tänker man konstiga tankar, som om man ska leva ihop resten av livet tillsammans. Man har tvivel ibland, så är det bara. Allt kan inte vara perfekt, alltid. Men ofta är det bra, men ibland vill man göra något helt galet. Flytta till eget och typ njuta av frihet. Inte för att jag skulle klara av det, men ibland lockar tankarna dit.
Fast, jag älskar mattias, det gör jag verkligen. Och jag tror inte att mitt liv skulle bli så mycket ljusare utan honom. Just nu är det han som får mig att skratta, trots att vi surar ihop ibland. Men han är ändå ljuspunkten i mitt liv, så är det bara.

Kommentarer
Postat av: Anonym

det gäller att hitta små små betydelsefukka saker och göra dom tillsammans så blir allt mycket lättare och roligare. Planera in att göra något i helgen tillexempel och sedan se fram emot det tillsammans!

hoppas det känns bättre snart!

2009-01-13 @ 21:58:37
Postat av: ami

ibland har man sådanana dagar då dagarna är sega och lata. typ filmtittandes hela tiden. men vill han inte till ikea gå på stan? träffa vänner och spela spel ihop, gör en spontan sak och bara åk iväg en heldag till växjö, där kan ni äta på resturang och shoppa, eller så kan ni dra till simhallen, pussas lite i vattnet samtidigt som ni kan träna ihop.



hoppas ni får det lite roligare i vardagen,

även om man ibland behöver lata dagar framför tv :)

2009-01-14 @ 11:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0