4 Januari 2009.

4 Januari 2009 - 2 år & 3 månader <3.

Hallå i kylan!
Här sitter jag i morgonrock och ska snart bege mig in i sovrummet för att klä på mig lite mjukiskläder och sen sätta igång och städa, det behövs!
Egentligen skulle jag jobbat idag. Men natten till lördag så åkte jag på någon form av magsjuka, började spy runt nio-tio tiden och höll på fram till sju dagen efter. Hade inte så mycket feber under natten, utan den kom igår istället. Då febern låg mellan 37,5-38,5.
Idag är det dock bättre, febern är borta och inget illamående heller, så skönt!
Men jag känner mig inte pigg, utan rätt hänging som man brukar göra efter man varit sjuk.
Det är iallafall skönt att det är över nu, trodde jag skulle dö där under natten, när man fick springa upp och spy stup i kvarten. Fan vad jag hatar sånt, bööhl!

Mattias är iväg och isfiskar, så jag tänkte ta tillfället i akt och städa undan det mesta, så han blir lite överraskad när han kommer hem. Att jag orkat städa och greja såhär när jag är lite halvsjuk. Men det är ju så trist att bara ligga i soffan och glo, vilket jag gjorde HELA dagen igår, trodde jag skulle avlida typ! :O
Vet dock inte när mattias kommer hem, men han trodde väl att det skulle bli runt 4-5 tiden.. så vi får väl se.

Annars händer inte så mycket idag, städa och ta det lungt. Försöka ordna med någon middag (är sugen på vad som helst när man inte ätit annat än kram&nyponsoppa). Funderar på att göra en kycklingsallad, det är jag rätt sugen på.

Idag är min sista dag på jobbet, eller sista dagen att gå på schema rättare sagt. Tråkigt! Men jag tror de kommer ringa rätt mycket, eftersom jag tror inte att de kan täcka upp en hel tjänst. Så hoppas de tar sitt förnuft till fånga och ringer in mig.. höhö! :)

Nehe, nu ska jag väl då börja med städningen. Och imorgon, måndag börjar mitt nya liv, typ.
För jag och Mia har kommit fram till att nyårslöften börjar måndagen efter nyårsafton, det blir bättre så.
Vi får väl se hur det går, man jag vill och är rätt taggat. Moha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0