Och så var det dehär med rubrik.

Har precis kikat igenom ett par vänneravsnitt, jag älskar den serien!.
Om en stund ska jag sätta igång att dona lite här hemma, hänga in tvätt, diska, dammsuga..
Var förbi kvantum en sväng förut också, handlade lite gott tills ikväll.
Lite ost, vindruvor, loka och mörk choklad med hallon & apelsinsmak, gottis. Jag & Caroline ska ha en riktig myskväll! hihi.

Imorgon ska jag som sagt klippa mig, men vet dock inte hur. Just nu känner jag mig modig och skulle kunna göra vad somhelst typ. Men när jag väl sitter där i stolen och frågan "jaha, så hur har du tänkt dig?" blir det tvärstopp. men jag ska försöka vara modig imorgon, göra något åt mitt livlösa och tråkiga hår. Kanske blir det kort, kanske blir det bara rejält uppklippt, aja den som lever får se och den som läser min blogg får nog höra om det imorgon.
Ska även försöka få med mig mattias in till Kalmar så jag kan köpa jeanslegginsen och så. För åker vi efter jag har klippt mig så är vi ju rätt tidiga och då är vi inte borta så länge. Ska försöka iallafall.

Poolen ringde förut och ska jobba en sväng på fredag 7-14. Så jag lär ju vara trött på 20-årsfesten, men ska försöka hinna med en powernap innan. Det ska iallafall bli roligt att jobba lite och jag funderar på att vara ute då. Men vi får se.
Kikade in på min internatbank förut och såg att lönen är insatt (eller ja den kommer ju inte förens den 27:e men jag kan se vad lönen hamnar på) och jag blev positivt överraskad, jag hade räknat med typ 2-3000 mindre, men det blev ju bra.
Skönt att vi redan betalat denna hyran, så vi slipper tänka på den. Känns underbart skönt.
Så ska lägga undan litegrann av denna lön och så av mattias pengar så vi får lite mer fickpengar till resan.

Angående resan så är jag inne på hemsidan varje dag och kikar. Fast just nu känns det inte så aktuellt, utan tror att resan blir av i April, men kommer det något riktigt bra erbjudande som vi faller för så åker vi ju.
Ska dock inte vara för varmt eftersom Mattias är lite känslig för mycket värme (där röck thailand, haha). Men vi får se. Ni lär ju säkert läsa om resan när det väl blir av.

Nehe, nu måste jag sätta igång så att jag får något gjort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0