Min dag som 20-åring.

Hej på er mina kära läsare. Allt bra?

Min dag har varit bra, som ni vet (eller åtminstone borde veta vid detta laget) så fyller jag 20 år idag. Exakt 02,10 ploppade jag ut för 20 år sedan.. 10 dagar försenad.
Dagen har inte innehållit sådär jätte mycket. Började med att jag fick frukost på sängen och paket av älsklingen, i dessa fint inslagna paket hittade jag ett jätte fint halsband, en bok & en parfym.
Sedan låg vi mest och läste, åkte och handlade, läste lite till, sedan kom svärföräldrarna + mattias mormor på besök. Då fick jag en stor korg full med olika saker, frukter, choklad, pasta, nudlar, cider, och så fick jag ett jätte fint smyckeskrin (verkligen behövligt), och tårtspade, öppnare + 500 kr (som går till resepengar). Tack!

Nu ikväll har vi kikat på tv och ätit vindruvor. Mitt öga gör fortfarande ont och är lite svullet.
Caroline ska klippa sig och jag vill också det, är så jäkla sugen på att. Ska kanske umgås med Stina imorgon, så hon kan få komma med lite förslag angående mitt tråkiga hår.
Har ju färg här hemma som jag sätta i mitt hår någon dag och förhoppninigsvis klippning också, dock är det så dyrt.
Fast mamma sa ju att jag skulle få naglarna gjorda, kanske vi kan deala och jag får en klippning istället? Det är ju billigare?, höhö, vi får se.

Kikade på unga mödrar idag och familjen annorlunda, ni börjar känslor om familj bli starkare, moha. Blir ni rädda?
Jag är 20, jag kan vänta ett par år till, ingen fara, men det är som om något drar i mig, jag vill nu. En stark barnlängtan, men så har det varit rätt många år (sjukt? eh ja). Men det är nu som det känns starkare, dock är jag ensam om det. haha. (fast mattias är ju iofs bara realistisk:) Men jag vet att jag ska vänta ett par år, så ni behöver inte vara oroliga.
Förresten pratade vi om det häromveckan, alltså inte barn utan att jag skulle skriva på bloggen "bla bla bla, jag är gravid, jag vet inte hur jag ska berätta för mattias.. bla bla bla" och se vem Marianne skulle ringa, mig eller Mattias. haha.

aja, nu har jag pratat en massa strunt som ni märker.
Nu ska jag krypa ner i soffan med min absoluta favorit, i love him!

om 20 år fyller jag 40!!!

p.s jag har inte varit på systemet idag... skam? haha! d.s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0