Host

14 December

Är fortfarande sjuk, vaknade imorse med både halsont och feber, så ringde till poolen strax efter halv sju. Så jag ska vara hemma imorgon med. Känner mig lite bättre, men långt ifrån topp.
Gick iallafall upp vid halv sju och kikade på Vakna med the voice, mysigt. Somnade om vid halv nio tiden och sov till halv elva.

Vid tolv tiden följde jag med Linnea till kvantum, var tvungen att handla lite diverse saker och eftersom Mattias inte är hemma förens senare ikväll, så fick jag ta all ork jag hade och bege mig dit.
Väl hemma var jag helt slut, åt lite och slappade framför lite vänneravsnitt.

Köpte förresten en trisslott idag, vann 50 spänn, fan inte dåligt. Nu är frågan vart man ska lämna in lotten för att få en högre vinst? jag satsar på tempo. Nästa gång vi är i orrefors blir det till att lämna in den och få två nya lotter, med storvinsten på ;)

Ne, jag orkar inte så himlans mycket idag, synd! För det hade behövts städas lite, men nåja, får bli en annan dag. Jobbar ju inte förens på fredag nu, så det lär jag väl hinna med? Bara jag slipper febern så ska det nog ordna sig. Man blir ju så slut.

Over and out.


Kommentarer
Postat av: Caroline

jaa vi måste ses som fan! :D

2009-12-15 @ 17:42:25
URL: http://casj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0