16 April.

Godmorgon.

Ska alldels strax sätta mig och äta lite frukost. Sedan blir det att fara ner till stan, hämta ut boken och sedan handla lite mjölk. När jag kommer hem väntar disken så snällt på mig och sedan plocka iordning lite här och var. Vad jag hatar att vara hemma själv... då måste man göra så tråkiga sysslor hela tiden.. blä. 

Nåja, vaknade runt nio tiden imorse att det plingade på dörren (trodde jag), så jag gick försiktigt upp och kikade ut genom kikhålet, men stod ingen där, så förstod då att det bara var jag som hade drömt, haha. 
Sen höll Gunvald på att pipa, så jag var tvungen att tömma kattlådan (han piper alltid om han tycker att den behövs tömmas, duktig!). Och nu sitter jag då här och ska som sagt ta mig lite kräm alldels strax.

Det känns som om jag och Mattias knappt har setts på de senaste dagarna. Han har varit på sitt "vuxendagis" och sedan varit iväg på annat håll efter det. Så vi har mest setts på kvällarna och då lägger han sig nästan direkt han kommer hem. 
Aja, så är det iallafall. Men idag ska han inte få gå någonstans utan ikväll är han min! ;)
Fast John ska komma hit också, men det gör inget, för jag bjöd hit john igår, för jag ska baka blåbär/hallon paj idag, för jag måste bli av med lite sånt ur frysen. 

Nehe, kräm var det.  

P.s om vi hade fått den där resan som vi beställde första gången, hade vi åkt nu. shiiit. d.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0