Jag hatar rubriker!

Jag är inte trött, men det är inte så jäkla konstigt med tanke på att vi kom upp ur sängen vid halv fyra idag. Snacka om att man känner sig dålig, hatar att ligga bort hela dagarna sådär.
Men detta berodde då på att Mattias & ricky inte kom hem förens vid 04,30 (!!!), visst hade jag somnat, men vaknade vid tio i fyra och undrade vart de var. Sen när de väl kom hem kunde jag ju inte somna om, så lyssnade lite på deras fyllesnack, sånt är kul.
Sen när mattias gjort mig sällskap i sängen så började han givetvis snarka och inte lite heller, utan jag låg där och puttade och grymtade på honom hur många gånger som helst, svaret jag fick var "men jennyyy sluta putta på mig", "jag snarkar inte alls, då hade jag väl hört det?!", men jag ska tala om hur högt det var, jag låg på sidan, med en kudde tryckt över huvudet och så låg jag under täcket för att på något vis kunna somna, men hans snarkande skar in genom allt detta, då kan ni förstå hur sur jag tillslut blev?
Eftesom han låg på rygg, fick jag med all min kraft försöka få över honom på sida, men att ha honom grymtande och inte alls medgörlig så var det inte det lättaste, tillslut gick det, la hans täcke bakom honom, så han inte skulle ramla över på rygg igen. Trodde jag gjort mig världens tjänst och försökte somna, då hör man "snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaark zzz", kan ni hör det framför er? Jag blir galen och håller för näsan på honom "grymt grymt, men jeeenny läääägg av". Tillslut snarkar han normalhögt och jag kan äntligen somna om, efter nästan 40 minuters plågning.

Så idag har vi faktiskt inte gjort sådär jätte mycket, kom som sagt upp väldigt sent. Legat i sängen och myst och pratat, ibland är det sånt som behövs, trots att det var ganska fint väder ute, så låg vi med persiennerna nere, dock kände jag att jag nog hade velat få ut med utav dagen, men så kan det vara ibland.
Runt halv sex kom jag iväg till affären och handlade lite diverse saker för matlagningen, det blev en bacon/kycklingröra som vi hade pitabröd till, så gott - så mättande.
Därefter har vi kollat på tv och nu har mattias lagt sig, hör hur han snarkar där inne, vågar jag ens närma mig?
Kanske ska lägga mig på soffan med en gång? Slippa bråka med honom, haha! :)

Imorgon ska dagen bli annorlunda, ska försöka få med plutten till Ikea, för de har tydligen fått upp julgrejerna, och det kan hända att det är för tidigt, men jag har inte alls mycket julgrejer, därför vill jag ha massor. Eller inte massor, men lite. Detta året vill jag ha en gran, det behöver ju inte vara en riktig, men jag vill ha julkänsla i kroppen här hemma också.
Så ska se om jag hittar lite saker som man kan hänga i granen, samt lite julstakar & stjärnor och sånt där mys.
Har dock inte så mycket pengar, så får inte blir för mycket eller för dyrt, men något kan man ju alltid hitta!

Nehe, trots att jag inte är trött ska jag krypa ner i sängen och försöka somna, annars får jag leta upp en bok som jag kan läsa i. Ska ställa klockan så vi kommer upp i någorlunda bra tid imorgon (inte efter 10).
Så godnatt på er kära vänner. Hoppas ni mår bra! (:

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: caroline

Det står mellan många olika val :P malmö, helsingborg, göteborg stockholm eller växjö :) därefter lutar det ev utomlands, men jag ska börja någonstans eftersom jag är så mammig av mig ;) så måste jag börja med att flytta en liten bit sen längre bort :P haha. har redan pratat med en snubbe på ams om det här :P men som sagt, ingenting planerat..

2008-09-29 @ 12:58:02
URL: http://carrisparris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0