Trött & sliten.

Jag är trött! Det är inte lätt att gå upp vid 06,00 när man är van att ligga och sova till 10,00. Imorse hörde jag inte ens att klockan ringde, så tur var väl det att jag hade satt den på snouze och inte stängt av klockan.
Men det är faktiskt ganska skönt att komma upp tidigt och vara ute. Gick från en tant idag runt nio tiden och det var så härligt ute. Om jag ändå kunde vara morgonpigg och vakna i tid och kunna ut och gå sådär tidigt!
När jag skulle köra till jobbet så var det is på ruterna så jag var tvungen att skrapa, det var kallt!
Var närmare 2 minus ute imorse, snacka om att vi börja gå mot kyligare tider!

Nu har jag precis kikat på Grey's och ska snart kolla på generation fetma, eller ska jag lägga mig.
Får se vad Mattias säger, det är inge kul att kolla på tv alldels själv såhär på kvällskvisten.
Men om jag känner mig rätt är det ingen idé att lägga sig än, även om jag är trött, för jag lär inte kunna somna ändå.
Det är helt omöjligt för mig att sova om kvällarna, ligger bara och vänder och vrider på mig och tankarna snurrar runt.
Det är fruktansvärt jobbigt att inte kunna somna  bums en enda kväll, för det hade man verkligen behövt, att få sova ut i typ 8 timmar, istället för att sova 4-5 timmar per natt. Kan ju vara därför jag är så trött om dagarna?

Förresten så har jag nog bytt bort helgen när vi ska till Danmark, känns bra! Nu är det bara två dagar som ska bort också, så är det klirrat. Men ska in till Halina imorgon och prata med henne, det är ju trots allt bara två dagar. Och jag tänkte ju inte på att vi skulle till Danmark. Som vanligt så tänker jag inte sådär jätte mycket när det frågar om jag vill jobba. Tackar ja till typ allt och så kommer man på i efterhand att man har något annat planerat.
Men Danmarksresan måste man ju åka på, det är ju redan beställt och så. Och semester med Mattias och hans härliga föräldrar + lillasyster (och pojkvän) + familjen sjövill, ja det kan man ju inte tacka nej till helt enkelt! (:

Nehe, nu ska jag få ut mattias i soffan. Vi hörs kära vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0