Tapeter!

Sitter just nu och kikar in massa olika tapeter, fan vad jag hoppas att vi får presentkort på sånt i julklapp!
Har hittat så mycket fint som skulle vara skitcoolt i sovrummet (som fondvägg) och så har jag kikat lite till hallen, dock inte hittat något riktigt bra ännu, men det finns ju så mykcet fint!
Har även kikat lite på jysk (hemsidan), Ikea och andra inspirationskällor och jag längtar verkligen tills vi kan börja sätta igång! Det vill säga när vi har så pass mycker pengar att man kan börja! Göra så att man verkligen känner att "fan vad fin min lägenhet är".

Mattias håller på med mat ute i köket, idag blir det köttfärslimpa! Så gott! Han är verkligen duktig i köket! Så jag ska om en stund hjälpa honom med att laga mat. Så ska jag åka till jobbet lite tidigare idag, i hopp om att få tag i Halina! Går inte detta får jag åka ner dit imorgon eller ringa! Så jag hoppas att hon är där när jag kommer!

Vädret har fortfarande inte spruckit upp, så det är gråmulet fortfarande och lär väl hålla i sig hela dagen! Hoppas bara inte det regnar, för jag kommer säkert få ta uterundan idag och det är inte alls kul om det regnar!

Nehe, ska ta mig i kragen och gå ut i köket och hjälpa älskling och prata lite inredning. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0