Måndag 20/10

Så är jag hemma från jobbet! Har precis avnjutit falukorv i ugn och potatismos! Gottisch!
Det var inte så sjukt jobbigt att komma upp i morse ändå, det gick bra! Även Mattias gick upp och gjorde mig lite sällskap, trots att han inte behövde! :)
Dagen har gått fort och har varit cool lugn! Vilket alltid är skönt! Imorgon jobbar jag kväll och börjar inte förens vid fyra, hur skönt som helst! Så är jag ledig ons-tors och jobbar fredag sen blir det semester! Guud så skööönt!

Vi måste snart åka och handla, vi har ingenting i verken kyl eller frys känns det som. Inte för att vi har så mycket pengar till mat, men lite får vi väl skrapa ihop.
Det var de jobbigt med imorse, jag hade ingen gröt! :( och inga mjuka mackor heller, så det fick bli två knäckebröd.
Det är så jobbigt när man inte har någon mat hemma och man känner hur slut man är, men man måste åka och handla! Gah, förr tyckte jag det var kul och handla, men inte längre, fy bubblan vad tråkigt det är!

Åh nu är jag på sånthär -göra om-humör, vill köpa nytt databord, dels för att det är sönder (haha det går att laga ganska så lätt, men det behöver ju ingen veta:) och dels för att det inte passar in! Visst det är superbra med ett hörndatabord, det är färgen jag inte vill ha. Vill även har lite nya tavlor, dukar, gardiner, soffbord, tvhylla(bänk). Aja, drömma kan man ju alltid få göra iallafall! Allt detta för göras när man har råd med det och det kan ta tid!

Nehe, nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan vi åker till Kvantum för shopping (kanske förbi jysk också?? :)

P.s Det är som om luften går ur en. Jag försöker, men det går inte. Det är nog över nu? D.s


Kommentarer
Postat av: caroline

eftersom att anton kanske inte ska följa med, ;/ så jääävligt synd att åka själv med familjen, men vi får se.

2008-10-20 @ 17:37:04
URL: http://carrisparris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0