Jenny är glaaaaaad! :D

Jag ska tala om för er hur glad jag är:
SUPERGLAD!!

Varför då så himla glad? jo det ska jag tala om för er!
När jag kom till jobbet så började det med att jag inte kom in i personalrummet för de har bytt ut koden. Så jag gick och för att hämta någon, hittade då Chefen Halina. Vi gick in till personalrummet och hon frågade om jag vill forstätta jobba i tre veckor till, efter min semester då. Mitt svar tror jag nog att ni vet, självklart svarade jag "ja absolut, det gör jag så gärna!", så skrev vi in det i almenackan och så var det så. Jag kände hur glad jag blev inombords, då vet man att man får pengar! Det är såå bra!

Så började kvällen och jag var inne och gav de kvällsmat, så var det en tant som var i matsalen så jag gick för att hämta henne. När jag försökte övertala henne om att följa med in på rummet kommer chefen in i matsalen och säger "jo Jenny, jag tänkte fråga dig... vill du jobba året ut? så slipper jag fråga dig var tredje vecka?" Alltså, ni förstår inte, jag höll nästan på att börja lipa. haha!  Gissa mitt svar? "jaja, visst, självklart, åh tack, gud vad jag glad jag blev, ja självklart att jag jobbar". Förvisso är det bara 2 månader, men det gör mig ingenting, för det kommer nog bli mer sen.
Men fatta vad glad jag är. Slipper man oroa sig över pengarfrågan för ett tag, känns så jäkla gutt!
Och att ha ett jobb som man älskar, ja det kan ju inte bli bättre?

Dessvärre jobbar jag julaftonsKVÄLL, någon som vill jobba åt mig? haha. Åh jag som älskar julen så himla mycket. Men vi får se, kanske är det någon som vill jobba julkvällen. (tror inte det, men man kan ju alltid hoppas). Men är det inte så att ingen vill jobba åt mig, så får man ju bara ta det! Är ledig på nyårsafton men jobbar dagen efter.. men aja, inte klaga nu! :)

Och det som är så roligt, det är att de jag jobbar med har sagt att de vill ha mig!! När de haft medarbetssamtal så har det sagt att det är jobbigt att det kommer nya hela tiden och att de vill ha mig!! Då blir man ännu gladare! :) Wiee!

Aja, nu ska jag inte tråka ut er mer! Nu ska jag packa! För imorgon ska vi till Danmark, fatta vad jag ska njuta! :) 
Vi hörs om 1 vecka! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0