Godmorgon!

Nu har jag precis betalat skatten som skulle vara inbetald nu i dagarna och pengar försvann på ett nafs typ.
Nej, nu ljög jag, jag har ett par tusen kvar, så vi klarar oss! Om en stund ska vi fara in till Kalmar för att handla, kika på IKEA (bara kika förmodligen, kanske köpa något litet, typ något juligt), och så ska vi hitta något till Jessica som fyller år på söndag. Ska även se om jag hitter något till mig, behöver lite leggings och tjocka strumpbyxor. Men vi får se hur länge Mattias orkar gå omkring därinne idag.

Har sovit rätt så skönt inatt, det är verkligen guld värt att sova i sin egen säng, men sin egna kudde och sitt egna täcke. Dock tyckte jag att mitt täcke var jätte tunnt, men det är för att täcket som vi hade i danmark var verkligen hur tjockt och gosigt som helst. Var även iskallt i sovrummet så jag frös om näsan, så jag sov typ under täcket, men det gick det med.
Vaknade utvilade vid nio ungefär och har nu hunnit äta frukost och ordna lite.

Jag hade tänkt att berätta lite om resan, men det får nog vänta tills i eftermiddag, då även bilder kommer upp.
Eftersom vi ska in till Kalmar strax så är det ingen idé att börja skriva om resan och fumla fram kameran som ligger längst ner i väskan. Inte för att jag tog så många kort, men det blev ett par iallafall. Jag upptäckte ju kvällen innan att kameran var kass, displayen var trasig så gick inte att se bilderna.

Vädret är iallafall lite bättre idag, det snöar ju inte iallafall, vilket är ett plus! Men det blåser och ser väldigt kallt ut, men det är bara till att klä sig varmt och sen ut i kylan!

Imorgon blir det jobb, ska bli skönt att komma in i rutinerna igen, eller ja det hade ju varit skönt med ytterligare ett par dagars semester, men så är det! Pengar behövs och snart är det jul! Dags att börja handla julklappar, då behövs pengarna ännu mer!

Nehe, nu ska jag klä på mig, sen far vi iväg till Kalmar! Vi hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0