Städdag på min lediga dag sånt gillas - inte!

Det var verkligen skönt att få sova inatt, vaknade upp klockan 09.59 och kände mig utvilad. Dock känner jag mig lite konstig i både hals och huvud! Och lite småirriterad är jag också, vet inte riktigt varför, men ja ibland är det så!

Idag ska man ägna dagen åt plock plock plock! Fan vad tråkigt, men behövligt! Ska städa hela lägenheten idag och måste ha någon form av checklista för att veta att jag har gjort allt!

- Bära ner madrass & skåp till förådet [X]
- Hänga upp tvätt [X]
- Stryka julgardiner [ ]
- Hänga upp julgardiner [ ]
- Diska [X]
- Gå ut med reklamen + soporna [X]
- Rensa undan från borden (även under) [X]
- Dammsuga [X]
- Tvätta golven [X]
- Tömma kattlådan [X]
- Städa inne på toaletten [X]
- Byta sängkläder [ ]
- Putsta fönster (iaf inne) [X]

FY FAN vad tråkigt! Men det är bara till att sätta igång, så är jag nog klar i kväll precis innan läggdags.
Tur att man är två iallafall, trots att jag kommer för göra det mesta själv, kan kanske få mattias att diska och bära ner sakerna i förådet... om jag har tur!

Kikade in på mitt konto förut om jag fått pengar. Vilket jag hade, eller jag får de ju inte förens på torsdag, men de var redan insatta och det blev en glad överraskning, att det alltid ska vara ett par tusen mer än vad jag räknat med gör ju inte sådär jätte mycket faktiskt. Men jag vet inte vad jag gör för fel när jag räknar? :) Aja, struntsamma. Det blir lite julklappar i år iallafall. Gutt va?

Nehe om jag ska hinna bli klar med städandet denna dag så är det väll bara till att sätta igång!
 
p.s det snöar ute! d.s 



Snart har det gått två timmar och jag är svettig och nästan klar. Vi var två genom hela städandet, därför det gick så jäkla fort! Vad skönt! Nu är det bara lite småkrams kvar som att stryka gardiner och så, men det är  ju det roliga (inte att stryka men att hänga upp). Nu börjar jag bli hungrig, så vi ska laga lite makaroner och köttfärs, haha. Är man fattig så är man! :)

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0