Älskade vännen!

Godkväll!

Om en stund blir det till att hoppa i säng och sova. Imorgon blir det nämligen upp tidigt. Dels för att jag ska vara förberedd när tåget går och dels för att Elsa (linneas katt) kommer hit vid nio imorgon.
Så imorgon kanske jag kan få en såndär god frukost? Fast vi har knappt något smör. Puhh!

Jag vet inte ens när jag ska åka imorgon, har inte hämtat ut biljetterna, tänkte jag skulle göra det idag men jag glömde. Så får göra det imorgon innan jag åker. Ska in på hemsidan och se när jag åker, tror det var runt kvart över elva eller något i den stilen!
Ska bli skönt att träffa Rebecca! Det har hänt så otroligt mycket på bara ett par dagar. Det är i sånnahär situtationer man behöver sina vänner och jag ska vara där. Jag kan inte föreställa mig hur det känns för henne. Men jag måste finnas där. När en människa utsätts för något så fruktansvärt måste man finnas där och lyssna. Personen i fråga kanske inte vill prata om det, men hon ska veta att man finns här.
Får jag någonsin reda på vem som gjort henne så illa, den personen kommer inte få det lätt. Jag vet att vi är många som vill ha tag i denna person, många som sakta men säkert vill sparka och slå, inte bara en gång, utan många!

Kära gumman, du ska inte tro att något är ditt fel, man är alltid efterklok. Men inget går att göra ogjort, hur mycket du än vänder och vrider på det så går det inte att få ogjort, istället ska du försöka se framåt. Det är svårt! Men vi finns här för dig!
Jag hade så gärna gjort allt lätt, men det går inte. Antagligen har du inte tagit de till dig än, precis som du skrev. Men ta den tid det tar. Jag älskar dig och jag finns här för dig i vått och torrt, glömt aldrig det! Vi ses imorgon!

Nu blev det ett inlägg som mer var inriktat mot Rebecca, men det får ni leva med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0