Torsdag & helg!

Godkväll!
Sitter och kollar på Eurovision och hejar såklart på Charlotte, haha! Men just nu är det tråkig balett innan reslutatet kommer, så jag tänkte snabbt skriva ett par rader här.

Som sagt var det prov som gällde idag i skolan, hade knappt läst igenom boken, men jag ska säga er att det känns ändå ganska bra, det blir iallafall godkänt, vilket känns skönt! Dessutom gjorde jag bokrecenstionen, vilket också gick super, eller nja super var väl att ta i, men engelska uttal är inte att leka med alltså, haha! :)
Efter detta gick jag hem och städade, bäddade nytt och tömde kattlådan och hann dessutom tvätta golven, jag är duktig jag! Efter det blev det mat och senare tog vi ut Sessan (danne & jossans hund) på en riktig promenad, var ute i drygt 2 timmar, skönt väder också! Åh vad jag vill ha hund, tihi! :)

Nu är jag ganska trött och ska strax krypa upp i soffan igen och få reda på om Charlotte tog sig vidare till finalen, sen ska jag sova, vilket ska bli superskönt! Dessutom sovmorgon imorgon, yeah i like!

Hejsvejs!

p.s 2 veckor kvar!! d.s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0