Söndagskväll och plugg

Och så är det söndag kväll och jag ska strax bege mig in i duschen för att värma upp min frusna kropp, det är underligt att jag alltid fryser som mest när det är som skönast ute/inne? Aja hur som helst så blir det en varm dusch och sedan sängen och plugga på engelskaglosorna.
Som jag sa skulle jag ju göra klart allt plugg idag, så jag slapp tänka på det nu i veckan, men det har väl gått sådär, jag har gjort en reflektion i svenskan, det är väl typ de. De resterande grejerna jag skulle göra har jag i skolan, så typiskt mig!

Förövrigt har dagen lungt tagit sig fram, vi var ute med kissen en sväng på eftermiddagen och sen var vi förbi mattias mormor för att testa balklänning (som satt som ett smäck nu! :)) och mattias kavaj & byxor. Nu är det inte långt kvar alltså och det pirrar i magen när man tänker på det! :) Bara denna vecka kvar, sen är det dags typ! :) Wiie!
Förresten längtar jag som en tok till hasselbacken som bär av stapeln den 31 Maj, ska bli sjuukt kul att träffa massa härliga människor så jag hoppas på en toppenkväll, helt klart!!

Nehe, nu orkar jag inte skriva något mer, så ska ta och hoppa in i duschen! Byebye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0