Danmarkresan

Tjenis där ute.

Har precis städat klart och ska alldels strax sätta mig med samhällen samt svenskan. Har prov i samhäll imorgon och en redovisning i svenskan. Men det ska nog gå bra iallafall, bara jag får tummen ur och verkligen pluggar.

Idag i skolan gjorde vi inte allt för mycket, i det stora hela pratade vi om gårdagen, sedan fick vi gå hem, så kändes ganska onödigt att gå till skolan idag när man kunde ha sovit ut mer, haha.

Jag hade ju lovat att jag skulle berätta lite om gårdagen, så jag får väl ta och göra det:)
Det började med att tåget mog köpenhamn avgick 06,06 och jag tror att vi var flera stycken som var ganska trötta. Jag, Linnea & Linnea satte oss vid ett bord och där satt vi en stund, precis när jag somnat så kom det två tanter och promt skulle ha sina platser så vi fick flytta oss. Så vi gick dit vi egentligen skulle vara, efter en stund blev det ledigt borta hos Linnea så jag gick och satte mig där, men hon mådde inge vidare, hade väldigt ont i magen och sådär, vilket inte var så kul.
Tågresen gick förvånadsvärt ganska fort och när vi väl var framme i köpenhamn fick vi åka en buss ner mot hemmet.
Om jag inte minns helt fel var vi vid missbrukarhemmet vid 11 tiden, när vi väl kom in var det uppdukat med läsk och bullar. Han som "föreläste" jobbade där och var ganska så svårt att fatta vad han sa, jag tror vi mer eller mindre såg ut som frågetecken.
Vi fick efter en stund kolla på en film som de spelat in på detta hem och man fick möta olika personer som bodde på det här hemmet.
Vi var väl ungefär 1½ timme där, vilket var superbra och intressant, dock lite svårt att förstå vad de sa som sagt.

Efteråt fick vi tid på stan, så jag,  Linnea, Linnea, Helen & Jenny drog ner till ströget för att kolla utbudet i affärer, senare gick vi ner till typ hamnen?! där vi åt, fast det tog ganska lång tid eftersom när vi väl fick maten var det inte de vi hade beställt, haha. Senare när vi äntligen fick maten så satt den ganska bra i magen.
Efter maten gick jag, Helen & Linnea tillbaka till stan, medan Linnea & Jenny gick ner till Staffan och Alle.
Helen shoppade litegrann medans jag och Linnea mest kollade läget.
När vi senare skulle samlas på stationen för några en idé om att de ska stanna över och åka tillbaka imorgonbitte (alltså imorse), så de gick och kollade vad en biljett kostade.
Precis innan vi gått på tåget så fick vi höra att Linnea W, Jenny, Staffan & Alle stannade kvar  i köpenhamn och skulle ta tåget vid 04,00 hem, för att hinna till skolan, haha.
Själv åkte man hem och på tåget hem var det typ full rulle hela vägen, vi satt mest och skrattade åt typ ingenting. Stackars folk som försökte ta det lungt i den vagnen, var nog inte allt för lätt.

Nu orkar jag iallafall inte berätta mer, men bilder lär ju komma upp, om inte här så på min bilddagbok, får se när jag orkar lägga in de bara, det kan ske senare idag, vem vet?

Nu ska jag plugga iallafall. ha det fiiiint!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0