Tisdag med sol

4 Mars 2008, tisdag.

1 år & 5 månader idag :)

Jag hade ju som ni såg igår tänkt att baka något, men som jag sa blev det aldrig av igår och nu har vi bara 1 ägg kvar, inte för att man behöver ägg till allt, men oftast och säkerligen till de jag ska baka, iofs har jag inte bestämt mig än, får se om jag ens orkar, haha!

Mycket härligt väder ute idag och jag funderar på att ta en liten promenix sen när Mattias kommer hem, vi kanske kan gå förbi Danne & Jozzan och låna deras hund, haha! :) Ja vi får se, mattias lär ju komma hem om en stund.
Åh jag är supersugen på att skaffa hund och jaa jag vet att det är mycket ansvar och såvidare plus att vi har 3 katter, men ändå, det behöver inte vara en mega hund utan en liten söt sak, haha. Kollade på blocket förut och fastnade för ett par valpar, men jag och mattias är inte riktigt enade om det där med hund, haha!
Vi får se i framtiden, för hur som haver ska jag ha hund, för jag älskar hundar och då har man verkligen en anledning till att komma ut, även om det är dåligt väder. Så det så! (:

Idag i skolan gjorde jag klart ett par bokrecenstioner som jag låg efter i, känns mycket bra.
Imorgon blir det skola fram till 14,00 och då ska jag påbörja ett arbete som jag måste få klart och lite sådär. Senare på eftermiddagen ska jag ha körlektion och kunna säkerhetskontrollerna, övade på Mattias bil igår, gick väl ganska bra, fast då hade jag ju lappen och man ska ju kunna allt utan, men jag har pluggat som en tok nu, så ska checka av att jag kan de senare. (:
Och så är det fasen inte långt kvar till uppkörning (oh shit att jag ens skriver att jag ska köra upp??!), jag struntar i att ni vet att jag ska köra upp, ni vet ändå inte när. Men kuggar jag lär jag ju ändå skriva det här, var är det för fel på att kugga egentligen? höm, aja hur som helst så är det inte långt kvar och jag börjar bli spänd, ibland när jag tänker på det känns det som om jag ska gripas av panik. Ah tänk när man har kört klart och man sitter och väntar på domen, det kommer nog kännas som en evighet!

haha, när vi var på ikea här om dagen köpte vi dels en blomma som hade strån som stod upp, eller hur man ska förklara, jag kan nu säga att blomman hänger som en vissen en (fast den är full av liv), eftersom katterna har varit och lekt med den, kanske inget bra köp iallafall, men det var snygg då, ibland tänker man inte snäppet längre! (:

Nehe, ska diska lite tror jag och ordna till att i köket och sedan bädda.

Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0