Till minne av barnen i Arboga!

Kollar just nu på efterlyst och de tog upp fallet om de små barnen som mördats och mamman blivit svårt skadad. Jag blir så illa berörd och förstår inte hur någon människa kan vara så j-vla grym. Hur i helvete kan man hugga ihjäl två små barn som endast är 1&3 år gamla, vad fan ör det för fel på människan?
Jag vill inte ens tänka på hur mamman, när hon vaknat, kommer att ta beskedet, att hennes två barn, hennes älskade barn inte finns mer. Hon lär önska att hon också dött, att hon dött och de överlevt.

Jag mår så dåligt av detta, vad gör då inte anhöriga? vilken fruktansvärd mardröm de måste leva i. Jag lider verkligen med de. Jag tänker på sambon, tänk att hitta sin familj liggandes på golvet fulla med knivhugg, hur hade ni kännt om ni hade hittat någon familjmedlem/pojk/flickvän svårt skadad?

Jag hoppas att de griper denna sjuka jävel och att han/hon får dödstraff (ja just nu borde vi fan inskaffa dödsstraff). Fast är denna person verkligen "värd" att dö? egentligen skulle man sätta personen i en tortyrkammare eller vafan som helst, så han/hon får uppleva smärta och förstå vad han/hon egentligen har gjort.
Personen har tagit två barns liv, två små barn som inte fått uppleva världen överhuvudtaget, personen har berövat en mamma sina barn, sitt allt. Att personen inte ens har mage till att erkänna vad han/hon gjort gör det bara ännu värre. 
Jag hoppas att personen blir gripen och att han/hon råkar ut för något jävligt illa och jag hoppas personen dör en jävligt plågsam död! SÅ DET SÅ!  



Barnens gråt har tystnat för all evighet,
På grund av en grym bryskhet.
Ta med dig detta ljus,
låt det brinna i ditt hus.

Bloggare kan visa våra politiker,
att vi alla är samhällskritiker.
Våldet måste få ett stopp,
det är dags att vi vaknar opp.

Vi kan alla dra vårt strå till stacken,
för ingen vill väl få en kniv i nacken.


Ta gärna med dig detta ljus och text till din blogg.

image92

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0