Städning & Gömda

Nja någon direkt vila vet jag inte om det blev när jag kom hem. Utan jag satte igång med att laga lite mat, det blev omelett, mums! Därefter kollade jag lite på Rachel Ray innan Mattias kom hem för att föra över pengar för de skulle till bolaget och handla alkohol till Elmia.
Efter att han åkt igen satte jag igång med att diska och fixa köket, sedan blev det torka och putsa toaletten och bädda rent och plocka upp kläder från golvet i sovrummet och ordna i vardagsrummet. Jag hade ju även tänkt att torka golven idag, men jag orkar inte, haha. Gör det någon annan dag, typ imorgon? ;)

Nu är jag iallafall helt slut och funderar på att lägga mig i min nybäddade säng och lyssna lite på Gömda så jag kommer ifatt Mattias, eller så slänger jag mig i soffan för att kolla på tv (ha som om det är något bra på tv nu?)
Eller så slutar det med att jag inte göra något av det, utan sitter här och glor. Den som lever får se helt enkelt!

Nu är det iallafall påsklov, vilket känns hur skönt som HELST! Jag tänker verkligen sova och sova lite till, det ska bli så jäkla skönt! Sen när vi kommer tillbaka till skolan så är det bra 12 veckor kvar tills studenten, gah helt otroligt. Jag längtar verkligen!

Nehe, nu ska jag göra något annat, tror jag! :)

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0