Körning och Plugg!

Så är det kväll och än är jag inte så trött, men det lär jag väl bli snart.
Mattias & John kom hem runt halv tre tiden och var helt utslagna, haha! Efter många om och men så skulle de ha pzza och jag fick köra ner de dit. Fast när vi satte oss i bilen (mattias bil), så startar den inte, utan batteriet är slut, haha! Så vi fick ta Johns bil och jag har aldrig gillat den, men idag gillade jag den riktigt mycket, så sköön att köra, ska försöka få Mattias att köpa en volvo istället (haha)!

John har precis åkt hem och Mattias följe med honom ner till bilen, dels för att hämta min väska och för att se om han hade några startkablar, vet inte om de åkte iväg till coop för att handla cola också, för mattias var ruskigt sugen på det. Vi får väl se! (:

Idag var jag som sagt ute i det sköna vädret, men efter en stund vände jag och gick hem, blev dövarm av att gå i solen och iskall att gå i skuggan, men en liten promenad blev det ju iallafall och det var riktigt härligt. Dessutom har jag varit duktig och pluggat på vår nya kurs "räddningsmedicin", eftersom jag var klar med allt så fick jag ett papper om vad första lektionen skulle innehålla samt uppgifter som vi skulle göra, så har hittat lite fakta om de och sådär. Jag känner mig verkligen duktig!

Förresten, jag lovade mig själv att när jag väl skaffat mitt körkort skulle jag ta bilen ner till Hällebärga kyrka för att tända ljus och lägga blommor hos Johan, vilket jag inte har gjort! Men jag har mina anledningar, dels att jag inte har haft bil och för att de har varit värsta ovädret och en oerfaren körare som jag ska inte ge sig ut i de vädret direkt, men förmodligen blir det en tripp nu i veckan!

Nehe, ska väl ordna med annat nu. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0