Holly moment!

6/3-08

jag har precis varit duktig, jag har nämligen städat (:
Inte direkt någon storstädning, men diskning och bortplockning och dammsugning, så nu känns det mys igen!
En liten olycka skedde dock när jag dammsög och fick mig att undra hur smart jag egentligen var?
Jag var inne på toaletten och dammsög och så ramlade den där sprutan ner från väggen (den som man sprutar på så kommer det ut god doft), så jag försökte sätta upp den, utan resultat, så jag ställde den på elementet, eller snarare på den man skruvar upp och ner elementet, och så tänkte jag att jag kunde spruta lite så det luktar ännu fräschare, sagt och gjort, men grejen var ju den att jag stod rakt över den och sprutade rakt upp i ögon och mun.. så jag kan konstatera att den smakar inte lika gott som det luktar, haha! :)

när jag kom hem från skolan idag (jag var duktig och gjorde 2 arbeten, vad har jag kvar? eh?) så var jag helt utmattad, men tänkte att jag skulle städa då istället så jag senare kunde landa i soffan med min nya veckorevy.
Men efter jag hade tömt kattlådan och varit ute med soporna och ilsket försökt få bort lukten från madrasserna (utan resultat, det stinker fortfarande, jäkla katter) så kände jag att jag var behov utav mat. Hade ju trots allt bara druckit lite varm chocklad till frukost.
Så jag tänkte att jag skulle göra sån där god baconsås som mattias gör, gick dock inte lika bra för mig, smakade inte alls lite bra som mattias, men det gick ner.
Sen var jag ju ännu mer slut, så jag la mig i soffan och zappade mellan Top Model 4 & OC...

Förresten, imorgon på så ska det låta ska en kille vara med (minns ej namnet), men han åkte samma flyg som oss till och från Gran canaria och när vi åkte hem satt han framför oss, man kanske skulle tagit autograf? inte för att jag kände igenom honom (men mamma gjorde), men ändå, då skulle jag sålt den dyrt. haha! :)
Btw ska jag iallafall zappa mellan så ska det låta och let's dance imorgon, så det så!
Denna helgen blir lugn också, jag gillar mer hemma/myskvällar än utekvällar, hur kommer det sig?
Jag ligger inne på svaret, jag har festat för hårt att jag har tröttnat helt enkelt.
Ettan & Mestadels tvåan bestod av fest, fest, fest och åter fest, inte konstigt att man tröttnat?

Nu vill jag att mattias ska komma hem, men han är nog iallafall borta två timmar till, de är ju som sagt i jönköping idag med skolan och övningskör med släp eller hur det var! :)
På tal om övningskörning, imorgon ska jag köra igen och jag hoppas det går bättre än igår, haha alltså igår var den sämsta gången jag körde, tur var väl det att det inte var uppkörning (:
På tal om uppkörning, så fick min bror Joahim sitt körkort idag, grattis, nu är det ju bara jag kvar då..(och niklas iofs). Vi får se helt enkelt, ska jag börja drömma mardrömmar snart?!

Fasen nu har jag ju nästan missat hela Grey's anatomy, måste skynda mig att se det sista.
I förrgår & Igår var det så sjukt sorgliga avsnitt att jag grät så att tårarna sprutade, visst har jag sett de förut, men ändå!

hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0