Bloggväsen

6/3-08

Jag satt och läste på en blogg alldels nyss, där hon skrivit om sin vän som begått självmord för X antal år sedan och påmindes då om min dröm jag hade inatt.
När jag vaknade hade jag inget minne av drömmen, men nu när jag läset vad hon skrivit kom bilderna upp igen, faktiskt ganska läskigt.

Drömmen handlade om Johan, att vi var tillbaka på den dagen/kvällen där vi sågs, fast jag visste vad som skulle ske, för tiden hade som bara spolats tillbaka och jag visste exakt vad som skulle ske.
Men jag kunde inte tala med honom, jag kunde aldrig säga "du får inte ta livet av dig", min mun var igensvept.
Det var så fruktansvärt frustrerande att stå och se på honom (oh vilken tydligen bild) och inte kunna tala om för honom vilket kaos de flesta gått igenom efter hans bortgång.
Men det absolut läskigaste var att bilderna av honom i drömmen var så verkliga, det var precis han, jag vet inte hur jag ska förklara det.
Minnet av hur han ser ut börjar suddas ut mer och mer, men nu när jag påminnts om hans utséende så har det kommit tillbaka. Hans ljusa jeans, kährs-strumpr, en tröja och så puma keps.
Nu kan jag fortsätta minnas dedär också, det känns bra.

Sitter just nu i skolan och gör faktiskt inte allt för mycket, skrivit ut ett arbete och ska snart skriva en bokrecenstion, som jag trodde jag gjort klart, fast nu när jag läste igenom den och efter att ha pratat med Lina är den inte riktigt rätt utförd, så ska skriva om det. Men det gör inget, för jag har typ inte så mycket mer och göra och det är 2 veckor.. så jaa, jag vet inte riktigt hur det ska sluta. Måste ju ändå vara i skolan för att inte mitt studiebidrag ska dras in, vilket jag inte vill och det skulle inte bli så himla bra.

på tal om pengar, jag kollade på lägenheter på blocket förut och hittade en 2:a på 59 kvadrat på jakobsgatan för ungefär 2500 i månaden om jag inte minns fel. Jag blev sur, nästen så det är så att man skulle vilja flytta för att få en lite större lägenhet (haha typ 1-2 kvadrat) och 1000 kr billigare, det hade varit skit bra.
Men vet dock inte hur mycket de skulle ha för lägenheten och det känns ändå lite off eftersom vi flyttade för typ 6 månader sen, haha! :)

Och mattias är borta hela dagen idag, skulle till Jönköping med klassen och köra lastbil med släp o de backarna som de tydligen har där?! haha, så han kommer inte hem förens åtta tiden ikväll, buhu!
jag får alltså vara hemma, men ska städa lite hade jag tänkt och sådär, behövs verkligen.
Förresten skulle vi behöva nya madrasser till sängen, men det har vi verkligen inte pengar till.

förresten, det blir nog sommarjobb på strandvägen! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0