Midsommardagen - ingen betongkeps.

Hallå alla kära läsare.

Jag har ingen ork till att berätta om Paris resan just nu, det jag kan säga är att det var fantastiskt, dit borde ni åka!
Trots att vi var där i ynka 3 dagar så fick vi uppleva en massa saker, allt från utsikten från Eiffeltornet till Paris dyraste affärer. En mäktig upplevelse! Jag kommer förmodligen berätta mer om dessa dagar en annan gång, kanske ikväll? den som lever får se.

Igår var det midsommar, medans alla söp skallen av sig, så låg jag hemma och kollade på film och åt lite chips och drack lite fanta. Mattias var iväg på någon fest i hanemåla, så jag var hemma alldels själv. Men det gjorde kanske inte så jätte mycket, jag överlevde ju! Åkte dock och hämtade mattias runt tio-tiden och vi kollade lite på en film, dock somnade mattias ganska så fort. Jag gick och la mig vid elvasnåret och sov därefter. Detta är nog den tidigaste och lugnaste midsommaren på evigheter. Men jag klagar inte, det var faktiskt skönt att vakna upp idag, frisk och kry utan ett bultande huvud.

Idag ska jag på intro på almen, från 16.00-22.00, eller egentligen vet jag inte. Men jag går dit då iallafall, så får vi se. Eftersom jag inte haft mina introduktionsdagar (pga av sjukdom & paris-resa) så skickade jag ett mejl till chefen och frågade om vi skulle lösa det genom att jag skulle gå intro idag och imorgon, men hon har inte svarat (skickade detta förra veckan). Men eftersom jag börjar jobba riktigt på måndag, så måste jag ju ha någon introduktionsdag, kan ju inte komma dit helt "grön" inte veta ett skatt, eller?
Hur som helst så går jag dit vid 16,00 så får vi se vad hon jag ska gå för säger.

Jag har inte sådär jätte mycket mer att tillägga, därför avslutar jag och ber er återkomma, för bilder och ett inlägg om Paris lär komma upp inom kort tid (bilderna lär finnas på min bilddagbok senast imorgon kväll, kika in då). Tjaråå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0