Krångel krångel, bara en massa krångel.

Det är bara en massa krångel i stort sett. Idag skulle jag varit på hälso-sjukvårdutbildning idag samt på rehabutbildning, men eftersom jag ligger hemma med feber så blev det inte av (och att jag dessutom kom på detta vid 13,00 idag gjorde ju inte saken bättre). Därför mejlade jag min chef och sa att jag ej kunnat gå idag och hon meddelade då att jag istället kunde gå på torsdag mellan 08,00-12,00 och 13,00-17,00.. redan där är det två problem, det första är att jag har min första introduktionsdag den dagen mellan 07.00-14.00 och det är den enda dagen jag kan ha eftersom hon satt den andra introduktionsdagen när jag är i Paris. Det andra problemet är att jag och Linnea ska åka till Linköping och Linnea vill åka så tidigt som möjligt och det känns ju surt att låta henne vänta. Blä på allt typ! Hur som helst så skickade jag iväg ett mejl till, till min chef så vi får se hur vi löser detta problem. För jag vill ju ha gått på någon intro, eftersom jag aldrig varit i den gruppen innan, ibland blir man bara så trött!!

Förövrigt så har febern gått ner, men jag har fortfarande lite feber, men jag överlever. Dock kittlar det i halsen och det gör superont när jag sväljer, men det får gå ändå. Det är sjukt tråkigt att ligga inne och bara se hur fint och härligt väder det är ute. För legat hemma har jag verkligen gjort, haft min morgonrock på mig i två dagar nu. Imorgon blir det upp tidigt iallafall, för jag ska på brandutbildning vid 08,00 (blää).

Imorgon fyller dessutom min älskling år och jag har inte ordnat något till honom, dels för att det varit så mycket med studenten och balen nu, så jag hade ju tänkt inhandla något nu de senaste dagarna, men då har jag ju legat nerbäddad i soffan och knappt kunnat ta mig upp. Därför ska jag ge honom min present lite senare, men det gjorde inte så mycket sa han! ;)

Nehe, nu ska jag ta ett par steg till soffan och bädda ner mig igen och kolla på lite fotboll.

Ha en trevlig kväll! Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0