För jag har tagit studenten!

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit stuuudeeeenteeeen, fy fan vad jag är bra!

Ja och så var studenten över, det var en perfekt dag! Jag kan inte komma på något som fattades, eller jo att Vilma och min riktiga pappa inte kunde komma var verkligen tråkigt, men annars var det superbra!
Vi började med champangefrukost hemma hos Staffan (blä för champange), därefter åkte vi tufftufftåget genom stan och slirade lite tills vi efter en stund blev avsläppta på skolan, där vi förberedde oss för kort.
Efter detta var det aulan i 1½ timme, vilket var supermysigt! Sedan blev det avslutningslunch och sedan lite kvalitetid med klassen och lärarna där betygen delades ur. Dessutom gick vi reda på att vår lärare var gravid, vilket jag näst intill började gråta för, vi har verkligen tjatat på henne att hon ska bli det ;)
Klockan tickade på och runt tio-kvart över ett stod vi uppe på scenen, mimmi höll tal (jag kommer inte ens ihåg vad hon sa), jag var i sån jäkla extas att jag inte minns så mycket! Väl på scenen hittade jag inte mitt plankat så efter lite letande upptäckte jag att de står typ längst bak! Där blev jag påhängd massa blommor, sedan var det dags att gå till fordon för att invänta Mattias.

Efter detta gick vi ner till stan för att åka lite bil, jag och Linnea blev förvånade att vi åkte Cabbe iallafall, vi som trodde vi skulle ha släp och grejer, men Annika hade allt lura oss! haha! Efter ett par åk, släpptes jag av i badhusparken och hoppade på Mattias och deras lastbil och åkte ytterliggare ett varv, därefter åkte jag & mattias till Orrefors, där vår släkt väntade. Där åt vi utsökt lax och potatis och massa goda såser och en massa god dricka.
Det var hur trevligt som helst och jag skulle lätt kunna ta studenten flera gånger om! :)

På kvällen åkte vi in till Vallen och där inne spenderade jag mestadels tiden med antingen Linnea eller Caroline. Vallen var hur kul som helst och jag dansade som aldrig förr, mina fötter var helt svarta när jag kom hem och femtielva blåsor under fötterna, mindre bra eftersom jag ska ha skorna på balen!

På tal om balen så är det bal imorgon! Vilket blir som det sista farvälet, ska bli supermysigt att få se alla fina! :D
Vi ska vara hos Hannah någon gång runt halv tre-tre tiden och så ska vi åka in till kalmar så vi är där inne senast halv fem! Klockan 11.00 är det Stina som gäller (som ska göra min balfrisyr). Åh jag längtar verkligen, ska bli så kul att äntligen få ha på sig klänningen på riktigt! :)

Förövrigt är jag förkyld, vilket inte alls är så jätte skoj. Men jag för överleva! Snart är det dessutom Paris som gäller (8 dagar kvar) och efter det är det jobb som gäller. Nu har jag nog inte så jätte mycket mer att tilläga, men bilder kommer upp nästa vecka någon gång, så kika in då!

p.s förresten har min blogg flyttats nu till den nya plattformen, helt knas? vart tog alla kontakterna vägen liksom? buu d.s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0