Jag gäspar.... TRÖTT!

Hallo hallo!

Jag sitter här och gäspar och är verkligen supertrött, skulle lätte kunna somna en stund nu, men gör jag det kommer jag få det väldigt svårt att sova ikväll, maah. Det vill vi ju inte att det ska hända, eftersom jag imorgon jobbar en A-tur (07.00-16.00).
Helgen har varit okej, igår var vi hos Patrick ett gäng och drack litegrann och de va la trevligt, bättre än att sitta hemma. Dock kom vi som vanligt (när mattias är med) hem sent, fötterna kom innanför lägenhetsdörren vid 04,15 (om inte senare). Sen vaknade jag vid 09,00 och gick upp och städade litegrann (??), sen somnade jag om igen. Men vaknade senare av att det plingade på dörren och Linnea kom för att lämna sin lilla kissunge Elsa.
Så vi är även kattvaker nu, hon är så hiiimla liten, jag vet inte om Linnea får tillbaka henne! ;)

Vi åt nyss tacos och senare ikväll ska vi kolla någon film, några förslag på någon bra film?. Vi ska även mumsa något gott till detta, innan vi lägger våra huvuden på kuddarna för att somna in.
Just nu hör jag någon snarka bakom mig och jag kan slå vad om att mattias har somnat i soffan, någon som vill säga emot? Nesch, trodde väl inte det, och där ligger han och snarkar förfullt, är det inte läckert när det ligger med tröja, kalsonger och strumpor? Såå scheeexy ;)

Nehe, om jag skulle ta och diska lite så att jag inte somnar. Puh för disk och puh för jobb och puh för allt!

P.S jag tänkte fråga ?!?! TÄNKTE? MEN DÖÖHAA? :) D.S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0