Sun, oh sun!

13 Januai 2008, söndag.

Söndagar brukar ju vara så tråkiga och trista, för vi vet om att imorgon är det början på en ny vecka, en ny vecka med skola/jobb vilket vi fruktar.
Men idag, då sken solen och man blev glad, det var en sånt himla fint väder, det gör att denna Söndag känns bättre, mycket bättre.

Vaknade vid elva idag och var riktigt utvilad, men jag låg kvar i sängen en stund till bara för att det är söndag liksom. Då hör man Mattias glada rop från vardagsrummet: "jenny det ser ut som vår ute".
Så sant så, solen sken och gräset är grönt och inte ett moln på himeln.
Vi bestämde oss för att ta en promenad i det sköna vädret sagt och gjort, vi fick bort till ÖB och köpte lite saker.
När vi kommit hem funderade vi på att gå ner till stan också och handla lite mer saker, men då tog lathunden över och vi tog bilen.
Handlade lite gott till ikväll för vi ska mysa framför Saw 4, hoppas den är bra!
Ikväll blir det även räkmackor på listan, ska verkligen bli gott, jag har varit sjukt sugen på räkor/kräftor ett bra tag nu.
Såg på kvantum att de ha kräftor i frysdisken, så ska nog köpa det någon dag och njuta, åhh det är så himla gott!!
På kvantum handlade jag mina efterläntande musslor, var extremt länge sen jag åt det så var bara tvungen att köpa en liten bruk! Mums!

Nu är maten på G, det blir hemmalagade biffar med potatis och sås, mmm! Mattias är ganska så duktigt i köket, vilket är bra för min del, så slipper jag laga dålig mat! :) haha

Nehe, ska ut och göra honom sällskap!
Ha en trevlig söndag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0