Torrt

3 Februari 2008, söndag.

och jag lär vara hemma från praktikten imorgon, jippie!
Börjar verkligen bra! Dessutom hittar jag inte numret jag fick man skulle ringa om man var sjuk, så får skicka Jenny, men vi jobbar ju samtidigt imorgon och på samma ställe så det är nog ingen fara.
Jag hoppas egentligen på en mirakelkur som gör att jag är frisk som en nötkärna imorgon utan feber, utan hosta och utan snörvel, det vore perfekt.

Endel lär ju tycka att det är dumt att stanna hemma första dagen man ska ut på praktik, men vadå? är man sjuk så är man, okej om jag bara hade haft lite ont i halsen så hade man ju kunnat gå, men nu är det ju hur mycket som helst. Så lika bra att stanna hemma.
Jag trodde idag på morgonen att det nästintill hade gått över, mådde faktiskt ganska hyffsat, men sen slog det på, hosta, snor och en förbannad huvudvärk + feber. jag som hade hoppats på att det skulle blivit en liten promenad idag, men efter vi varit och handlat lite kände jag att det inte alls var någon bra idé.
Sen 12.00 har det kännts som om jag ska svimma, ganska läskigt att gå i affärer när man känner så, men trodde jag blivit bättre, men icke.

Ikväll blir det en lugn kväll, ska äta hemmalagad pizza och kolla på någon film (om det går någon bra?).. sen får vi se, ska försöka komma i säng tidigt och iallafall ställa klockan på 05,00, känner jag att jag skulle klara av praktiken är det självklart att jag tar mig upp, men jag är tveksam.

Just nu gör jag inget vettigt alls, tänkte lägga mig i soffan och kolla på tv, det är typ det jag har gjort i flera dagar känns det som.

Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: caroline

she's all that är ju på tv ikväll. den är rätt så bra :)

2008-02-03 @ 20:18:16
URL: http://wellyouknowme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0