Ett till inlägg idag, wiie!

28 Februari 2008, torsdag.

Puh vad trött jag är, trots att jag vilade en stund framför hipp hipp, tydligen hjälpte det inte särskilt mycket.
Men jag lär ju bli piggare framåt kvällen och sådär, som vanligt. Pust & stön.

Och jag fryser som fasiken, trots att solen skiner ute och det ser allmänt skönt ute vill jag inte ta mig ut på promenad för jag fryser här inne där det är 18 grader eller något och ute är det +6, brr!
Har nog inte tid att gå ut heller, har en del att stå i här hemma, som att diska och ordna lite i vardagsrummet och städa lite, eller det blir nog bara diska, haha!
Ska nog skriva ner en köplista också på vad vi ska handla, ni när pengarna har fyllt kontot igen blir det till att storhandla och smarthandla så att pengar räcker till, jajamen!
Vi får se om det blir så att vi åker iväg och handlar idag, skulle verkligen behövas.
Fast känns ändå tryggare att ha betalat in åtminstione hyran innan vi drar iväg och handlar och alla pengar har inte kommit in, så hyran får inte riktigt plats, utan imorgon när resterande pengar ramlar in betalas hyra och då kanske de är smartare att handla då? ah jag vet inte, sånt som märks!

Förut när jag vilade vaknade jag av att något hände ute i köket, något for ner i golvet och det var ett jäkla liv, så jag gick ut, där hade Gunvald (troligtvis) haft ner ett glas på golvet och så satt han i glasskärvorna, vilken smart katt och Isa stod brevid och glodde på honom som om han var dum i huvet, vilket han egentligen är, haha! :)
Så nu är vi ännu ett glas mindre, dags att shoppa snart! Gaah för vilka pengar?
Jag som önskade mig presentkort på Ikea när jag fyllde år, inte ett enda presentkort, det var tråkigt, för det behövs saker till lägenheten, små stuff, så som tavlor, gardiner och sånt, men jag överlever, får väl vänta tills.... eh sommaren?!

Disken står ute i köket och skriker om att få bli rent, så lika bra att gå och göra som de säger, annars lär de väl kasta sig på golvet och gå sönder och då kan vi inte äta, vilket man faktiskt behöver ibland!

Puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0