Tankar om skola, utbildning & sådär!

Tjenamors! 

Sitter här och dricker en shake (herbalife) och denna var faktikst god! Blandade med äppeljucie och så kanel, smakade faktikst väldigt väldigt bra, så nu ska det väl kunna gå! De har de senaste dagarna varit väldigt jobbigt, för jag har mått dåligt av det, mått illa och sådär, men sen när jag snackade lite med Mia igår, så blev det bättre, dessutom har jag ju blandat ut det med annan smak idag, så det ska nog gå. Önska mig lycka till!

Mattias åkte nyss iväg med Patrik, det ska till blekinge och hämta en bil eller vad det var, men det gör mig inte så mycket, jag börjar ju snart jobba.. Tror det är Eva jag jobbar med ikväll, så det blir nog bra!
Jag börjar bli mer och mer nervös inför vikariatet, nu känns det inte lika bra längre, alltså jobbet känns skitbra, där är bara en känsla av att jag inte kommer få vikariatet, så ska börja kolla runt på lite olika andra jobb! Fan jag som trivdes så! Jag hade ju helst fått ett vikariat i just denna underbar grupp, men vi får se! Man kan ju alltid vara timvikarie om det är så, men det kan man ju inte leva på, man vet aldrig hur mycket pengar man tjänar in varje månad, man kan inte planera sådär jätte mycket, för om de väl ringer så måste man ju jobba, för det är det ända jobb man har?
Aja, jag ska iallafall in till chefen på måndag tänkte jag och se hur det går, jag vill ju ha lite klara besked så man slipper gå och fundera, för det är inge kul att göra det!

Jag måste klämma in en dag för att ta mig ner till skolan också (haha det som är sååå långt), måste hämta min tröja som jag lämnade där på studenten samt lämna in ett par böcker som jag har hittat såhär i efterhand och jag har inte någon direkt nytta av det.. Dessutom kan det vara ganska kul att gå dit och se hur allt är, jag tror jag har en viss saknadslängtan till skolan.. jag vet inte om jag riktigt har fattat ännu att jag tagit studenten, att det inte blir någon mer skola för mig (där iallafall).. det känns bara som ett längre sommarlov.. hum!

Jag har funderingar på att söka till barnundersköterska, det vore såå himla KUL! Ska gå in och läsa lite på deras hemsida nu, den utbildningen är ju bara på 1 år, det kan man ju faktiskt klara? Eller hur? 1 år är ju ingenting och sen att man är utbildad till det man helst vill bli (iallafall en bit på vägen). Aja, den som lever får se.

Nu börjar jag bli mätt av min shake, men ska slänga i mig den resterande decilitern och sen ta mig en banan eller kiwi, sen blir det till att fixa iordning sig och sedan ta bilen till jobbet!!


Kommentarer
Postat av: caroline

jag har börjat fundera på personlig assistent utbildning, också bara på 1 år. egentligen behöver man ingen speciell utbildning för det bara om man vill fördjupa sig eller lära sig om någon speciell sjukdom & så :) lättare för att få jobb också. hallå! jag vill följa med till skolan ;p

2008-08-23 @ 13:30:40
URL: http://carrisparris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0