Massagestol

Åh vilket jäkla väder, eller hur? Läste förut på aftonbladet att detta väder skulle hålla i sig och att augusti mestadels skulle innehålla regn.. jaa?! Men vi får väl vara glada för det lilla vi har fått.. för värmen var ju extrem!
Ska hur som helst jobba idag, så ska försöka flörta med Eva litegrann om att jag kan vara inne idag, känner inte alls för att ta ute rundan i detta väder.. haha! :)
Jobbar från 14 till 22 idag, så när vi lagt den sista vid 21, så ska jag lägga mig i massagestolen i en hel halvtimme tänkte jag, hoppas ingen tagit den då, haha! Den är verkligen bäst, så jävla skööön att jag inte vet vart jag ska ta vägen, i looove it! :) Ska köpa hem en sån tänkte jag... typ när jag blir miljonär och har ett stoooort hus.. haha! :)

Nehe, nu ska vi åka ner till stan och handla lite, samt lämna lillkatten, som vi varit kattvakt åt i ett par dagar, det blir nog skönt för våra katter när hon åker hem, för hon har verkligen varit ett pain in the ass för dom, haha! Men de har nog haft ganska kul ändå, sprungit runt runt runt..

hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0