Målat om! :)

Nu har vi kommit igång.. eller jaa.. snarare mattias har kommit igång.
I morse eller ja i förmiddags åkte vi till kurts färg och handlade två liter färg och det tog inte lång tid efter det att vi kommit hem förens mattias var igång och målade och det blir faktiskt bra. Dock ser ju vardagsrummet mer eller mindre katastrofalt ut nu, men hallå, vi målar ju om? :)
Redan innan vi åkte till butiken så satte mattias upp väggdekarationerna på garderobsdörrarna, det blev också super fint. Nu är det egentligen bara mina saker kvar och göra, städa ur de lilla rummet och hitta plats till städprylarna, det ska nog gå! Sen ska vi bygga om städskåpet till skafferi.. ja detta blir nog bra! :)

Förövrigt så har jag mest legat i soffan idag och kollat vänner, känner mig inte riktigt kry, vet inte vad det beror på, känner mig inte sjuk liksom, men inte kry.. typ slöö.
Kan bero på att jag börjat med herbalife nu och inte har kommit in i det ännu riktigt.. gjorde en riktigt god "drink" förut, blandade i hallon, mums!
Det är snart dags för sista måltiden för idag, alltså en shake... Fast tabletterna skulle jag lätt kunna klara mig utan, men det får gå!

Imorgon är det jobbardags igen, men börjar vid fyra, så det är ingen fara. Men sen är det en A-tur på onsdag och det var aslänge sen jag jobbade dag, så det kommer bli jobbigt, men sen är jag ju ledig torsdag. Nu har ju både Sollan och Mia kommit tillbaka så det blir trevligt! :)

Nehe, ska käka en shake nu, men lite banan tänkte jag.. gott? Vi får väl se! Pusspuss!


Kommentarer
Postat av: Anonym

äter du ingen mat alls? utan bara dricker det? :/

2008-08-18 @ 21:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0