Herbalife & Jobb & inredning!

Hallå hallå!

Har just avnjutit ett glas herbalife, började med det idag, så nu ska jag hålla på ett par veckor framåt och sen beställa nytt igen. Hur som helst hade jag tänkt att mixa ner en banan, för Helen sa att det var asgott, men vi hade inga bananer kvar, så fick dricka det natruellt, men det gick det med.. dock så tror jag att jag inte blandade tillräckligt, för det smakade lite pulver aktigt.. Men det är hyffsat gott ändå, men jag tror att smaken kommer man tröttna på ganska rejält om man ska dricka det två gånger om dagen i flera veckor, men det är ju bara att blanda ut det med bär och grejer så blir det nog bra.

Ska snart iväg och jobba (tog en extra tur, varför???!), börjar vid 12.30, så ska snart börja göra mig iordning. Jag ångrar att jag tog denna tid, för om jag inte gjort det, så hade vi kanske hunnit fixa lite mer grejer här hemma, men det får vänta tills imorgon, jag är ju ledig då minsann! :)
Börja dona och greja i köket igår, rensade ut alla brukar och apparater vi inte använder och ställde ner micron i ett skåp, så nu ser det hemtrevligt ut och inte så jävla fullt överallt. Ska även bygga om städskåpet till ett skafferi (mammas idé), så vi ska handla en såg och lite sånt där, för hyllor har vi ju från den gamla bokhyllan, så det ska nog gå. Sen när detta är klart, så har jag ju typ 2-3 skåp som är tomma, så de sak vi nog kunna fylla ut med diverse saker, eller hur? :)
Sen ska vi förmodligen köpa färg imorgon och måla väggen i vardagsrummet, så mattias kommer ha något och göra nu när jag jobbar, hihi! :)

Förresten, jag var ju i ullared i fredags.. Ojoj vad jag handlade, men det mesta var faktiskt nödvändigt, tycker jag. Köpte grejer till lägenheten och lite sådär och såklart lite kläder, men trots detta så stod kassappareten på 2100 kr ungefär när hela kalaset skulle betalas.. vad köpte jag egentligen? Hur som helst så är jag nöjd med mina saker, visst.. nu i efterhand har jag kommit på tre saker jag kunnat vara utan.. men det är ju liksom... ullared.. :)

Nehe, nu ska jag göra mig iordning, måste köra lite tidigare idag, ska in på coop och handla lite frukt och grejer!
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0