Håriga ben / Ullared / Lön!

11 Augusti, vilket för mig innebär LÖN.. och jag var lycklig över att jag skulle få lön, tills jag vaknade imorse och insåg att högen med räkningar var ganska hög så dessa skulle jag ju betala innan något annat.. Oj räkningarna hämnade på en ganska så hög summa, varför ska alla räkningar komma på en och samma gång?
1. Hyra 2. bredband (dessa brukar vi bara ha) 3. Eon 4. Nybro elnät 5. Radiotjänst 6. Skolkatalog(student).
Mitt humör skönt drastigt när jag insåg att summan bara minskade och minskade av min stackars lön, men jag hade sagt  åt mig själv att vi skulle in till kalmar och kolla utbudet på diverse saker, vilket vi också gjorde.
Jag inhandlade fyra t-shirts, som är stora så jag använder de till klänning, kostade endast 29 kr på Gina, en grå klänning som ser ut som en kofta, som jag köpte på HM och så en bh och ett par leggings.. köpte även ett par Jeans till Mattias, snäll som man är! :)
Åkte senare till Ikea och inhandlade en ny papperskorg, vitlökspress och ett knivställ, skulle även köpa en hylla och ha micron på, så vi får lite större plats på diskbänken, men efter lite om och men så struntade vi i det och väntar med det.
Sedan åkte vi in till City gross och shoppade loss, där gick de åt en hög slant, men vi fick mycket för det, så det gör inte så mycket. Kom senare på att jag snart inte ska äta lika mycket, utan bara ett mål om dagen (när jag börjar med Herbalife), så vi kanske inte hade behövt köpa allt vi köpte, men sånt är livet! :)

Förresten, när vi stod i kön på citygross, så bytte de kassör och självklart så är det mitt gamla hatobjekt som stod där. Eller hat och hat, men när vi var små så gillade jag honom inte, han var elak mot mig, haha! Fast nu när man tänker efter så var det inte så farligt, men ändå.. haha..

En annan sak jag kom på är att jag förmodligen ska till Ullared på fredag.. ska bara flörta lite med Sara på jobbet och fråga om hon vill byta med mig, så hon jobbar på fredag och jag jobbar på hennes måndag, eller någon annan gång? Hoppas hoppas!! Bakade muffins förut, ska ta med de till jobbet imorgon och bjuda Sara på en så kanske jag lyckas övertala henne! ;)

Nehe, nu ska jag duscha och raka mina ben, köpte sånt där rakskum idag, har inte haft de på aslänge och jag det går inte att raka benen utan det tycker jag.. så mina ben är jättehåriga...så det är dags.. intressant vetande va?


Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: caroline

raka med schampoo-skum? det gör jag! ;p same shit same feeling, men ska vaxa dem nästa månad ;D ska börja köra på det istället!

2008-08-11 @ 22:30:56
URL: http://carrisparris.blogg.se/
Postat av: caroline

haha neeeje ;p måste ju likt förbannat ta shampoo på benen även om du inte rakar dem? :P haha kul samtalsämne? :D

2008-08-12 @ 15:00:26
URL: http://carrisparris.blogg.se/
Postat av: caroline

man kan raka med duschkrämskum också :P hahaha oh shit the same ,;)

2008-08-13 @ 20:14:02
URL: http://carrisparris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0