Klösning

Tjenixen!

Jag har faktiskt varit upp sen strax innan halv nio, det är bra! :) Satt ute på balkongen en stund och gottade mig i solen, tills katterna försökte komma ut på balkongen ett antal gånger.
Därefter tog jag på Gunvald koppel och försökte dra med honom ut, vilket inte var det lättaste, fick bära honom ner för trapporna och hela vägen genom korridoren i källaren och till slut ut. Väl ute var han skit feg och ville bara att jag skulle bära honom, så gick runt på honom en stund innan jag satte ner hon i gräset och satte mig jag också, och där satt han, rörde inte en fena, dumma katt! (:
Så jag gick in med honom efter en stund, vilket inte var det roligaste, han satte sin klor i skinnet på mig, både på armar och bröst, så nu har jag snygga rivmärken och det blöder, dumma katt igen!

Jag hade ju tänkt att jag skulle gå upp tidigt idag och typ städa innan vi ska åka in till kalmar, men tror inte jag hinner det riktigt. För jag har inte ätit frukost än och så ska jag hinna med att fixa iordning mig och sen diska. Så vi får se hur mycket städning det blir nu, annars får det blir ikväll!
Sen när vi kommer hem måste vi handla lite, typ kattsand, måste byta kattlådan, men har ingen kattsand, vilket är väldigt frustreande, för det är äckligt! Blöh för kattlådor!
 
jaja, nu ska jag äta lite fil och musli sen försöka ordna med resten innan vi åker iväg (som är typ om 2 timmar, haha)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0