Halvsjuk

Jag känner mig inte alls riktigt frisk idag, har både huvudvärk och halsont, vilket inte alls är roligt.
Funderade på att stanna hemma idag från skolan, men kom snabbt på att vi hade nationellt prov i engelska så det var bara att pallra sig till skolan och lida igenom alla 4 lektioner, som gick bra!
Imorgon går vi typ heldag och vi ska börja med temat "missbruk" så imorgon kan jag inte heller vara hemma och tycka synd om mig själv för att jag typ är sjuk.

På onsdag är det valborg (haha fick reda på det idag, jag är verkligen med i svängarna), ingenting är planerat och jag struntar i vilket, blir nog ingen alkohol för mig ändå. Så jag kan ju alltid köra runt på folk, eller? nja vi får se.
Sedan är vi lediga i massa dagar vilket är ganska skönt, då kan man ju vila upp sig så man är pigg och kry tills veckan därpå, för då är det mycket som händer, gaaah!

Nehe, mattias håller på att laga mat därute i köket, idag blir det fläskkotletter med smakrik svampsås & klyftpotatis, det låter supergott och det luktar ännu godare, därför ska jag ta mig ut i köket och ordna sallad och duka.

Så godkväll på er!

Kommentarer
Postat av: Caroline

svar på kommentar: Det är min "halvsysters" pojkvän :P

2008-04-28 @ 17:42:41
URL: http://wellyouknowme.blogg.se
Postat av: Caroline

svar på kommentar: DU, jag känner också igen han så in i helvete :P haha.. thomas sjöö heter han :P men jag kan inte sätta finger på vem han är, men visst fan har jag sett han & hört talas om han.. men vart och när? :S

2008-04-28 @ 17:59:55
URL: http://wellyouknowme.blogg.se
Postat av: Caroline

hahahahahahhahahah ja där jävla dog jag :P fy satan vad kul! :D

2008-04-28 @ 20:33:01
URL: http://wellyouknowme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0