21/9-07

och så är vi inne på fredagen och som vanligt är vi lediga. Wiiho, jag älskar fredagar!
Sov tills mamma ringde och väckte mig vid halv elva, hon undrade om jag sett lägenheterna som kommit upp.
Hon anmälde på en i madesjö, när jag tittade på den var det inte dirket någon jag riktigt föll för, men bättre än ingenting. När jag loggade in på nbab anmälde jag alla tvåor, trots att det var lite för hög hyra, men det var en jag höll för. Vi får se hur det blir, man kan ju alltid tacka nej, eller hur?
Jag känner verkligen att vi måste hitta något större, detta går inte. Jag känner mig så instängd och usch jag trivs inte.

Om en halvtimme ska jag sätta igång med att tvätta i fyra timmar framöver, äntligen! jag missade förra tvättiden eftersom vi då åkte till växjö och gången där efter åkte vi till kalmar, så det var ett tag sen jag tvättade. Det behövs verkligen!
Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag funderar på vart mattias är, eftersom han slutade skolan redan vid 12,20 och han har inte kommit hem än? hm, vi får se när han kommer hem.
Som sagt vet jag inte vad jag ska hitta på idag, det återstår och se, jag är inte festsugen så någon utgång blir det nog inte. Dessutom börjar nog mina pengar tryta (jag vågar inte kolla hur mycket jag har). Måste iallafall hålla i pengarna till både Ullared och Danmark.



Det är inte som förr, aldrig kommer det bli som förr.
Är det bara jag som förstår det?
Förut var vi ett med varann, men nu har andra folk kommit in i våra liv och vi är inte nummer ett för varann längre.
Jag vet det, för jag har inte varit ditt nummer ett på flera år, du kanske tycker det själv, men det är inte så.
Detsamma hos mig, du var mitt nummer ett tills Mattias kom in i bilden, nu är det han som är det.
Jag vet att jag alltid kommer att älska dig, vad som än händer, men ingenting är som förrut och vi kan inte göra något åt det. Hur mycket vi än skulle försöka, det blir inte. Vi ser hur, hur det hela tiden slutar när vi försöker.

//J.Viklund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0