19/9 - 07

jag vill inte att hösten ska tränga sig på med stormsteg, jag vill ha en varm, skön höst.
jag vill inte tvingas ta på mig vinterjackan redan och dubbla strumpbyxor, nej jag vägrar.
jag vill gå runt i klänning, leggings och höstjacka, men tydligen är det för mycket begärt.
Buhu på vädret!!

Skolan idag var inte så långvariga, trots att jag var i skolan redan vid halv nio när jag egentligen börjar tio. Men när jag tittade ut och såg hur många grader det var ute, så var det bättre att få skjuts.
Väl där nere jobbade jag lite på sjukvården (som skulle varit klart igår). Började även på en ny kurs idag, socialpsyktriatri, verkar vara ne intressant kurs och jag ser fram emot kursen.
Gjorde även lite tester till projektarbetet, så nästa gång vi ska göra om det är den 17 oktober. Så nu ska vi sätta igång på riktigt och jag är verkligen pepp på det! :)

Efter skolan gick jag hem och gjorde ingenting, tänkte städa lite, men min energi sjönt drastiskt när jag tänkte den tanken, när mattias kommit hem la vi oss i sängen och somnade nästan bums. vaknade upp av att mattias har sitt ansiket allt för nära mitt och säger någit i stil med "mat, hungrig" jag vet inte riktigt, blev lite rädd faktiskt, haha.
Åkte iallafall till kvantum för att handla lite, men bestämde oss för att åka dit igen på fredag och riktigt storhandla så man slipper småhandla varje dag, dessutom blir det betydligt billigare.

När vi kom hem åt vi en matbit och sen har jag varit bänkad framför tv:n eftersom grey's anatomey hade sin efterlängtade premiär idag, dessutom hade Fråga olle premiär, vilket var väldigt roligt. Nu är det mattias tur att bänka sig framför tvn med tv-programmet myggan, kanske inte riktigt min stil av tv-program, men vi får se hur det blir.

Imorgon är det sista dagen i skolan, även den längsta dagen och absolut jobbigast, samhäll,religon,svenska,naturknskap,engelska, puuuh låt mig slippa!
morgondagen ska även innehålla promenad och förhoppningsvis LITE städ iallafall, annars får det bli på fredag, min lediga dag. Då jag även ska tvätta, ahh jag älskar att vara hemmafru, haha! :)

nehe, nu slutade tv-programmet så nu ska jag nog hoppa i säng och sova ett par timmar. För jag känner att jag behöver det, lite iallafall! :)

På återseénde: J.Viklund

image53

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0