What goes around, comes around!

Är det bara jag som huttrar och fryser? även när jag låg under täcket, fullt påklädd, så frös jag. Brr. Tror inte att värmen har satts på riktigt i lägenheten och det är verkligen kyligt. Jag får leva med dubbla strumpor och dubbla byxor och typ tre tröjor tills vi flyttar. Funderar på att lägga mig i ett uppfriskande varmt bad och läsa "go ask Alice", yes jag hittade boken, och som jag letade, vände upp och ner på hela lägenheten.. och gissa vart den låg? Jo i kattställningen, i det lilla rummet längst ner, jag undrar vem som kurat ihop sig där och försökt sig på en engelsk bok? :)

Dagens göra var att plugga och gå ut en runda, men de sistnämnda struntar jag nog i. Jag är så frusen att jag hellre skjuter mig än att gå ut (okej jag kanske tog i lite nu men ändå, ni fattar vinkeln). Förvisso är det ganska härligt väder ute, solen kikar fram och det är liksom ändå skönt, men fy så kallt. Brr!

iallafall har jag pluggat lite..läst lite i "go ask alice" (som skulle varit klar för en vecka sen och jag har mer än hundra sidor kvar OCH jag skojar inte), försökt mig på svenskan om Ränessansen (stavas det så?), Romantiken, Upplysningen, men utan resultat, det är så tråkigt och jag hatar tråkiga saker. Men jag måste ta tag i det och låtsas att det är kul, då kanske det blir kul? ehm, hmm.. nae tror inte det!

Mattias är inte hemma heller, vilket är bra när jag ska plugga för då blir jag inte störd av diverse saker (som om jag blir det när han är hemma? det är jag som brukar störa honom, så att han stör mig så att jag kan säga att han stör mig när jag ska plugga, fast han inte gör det. Eh förstår ni?) Iallfall så kommer nog han snart hem (jag hoppas!). Funderar på om vi ska äta något gott ikväll igen (fre-lör har bestått utav god mat, så varför inte söndag). Klart vi ska äta något gott, jag menar söndagar är ju annars så himla tråkiga så varför inte piffa upp de med lite gott och mys framför en bra film och ha massa ljus tända som dessutom värmer upp hela lägenheten så man slipper ha dubbelt av allt. Och så var jag tillbaka till värmen igen.. eller vilken värme? det är kaaaaalllt!!

Förrsten, mina händer är helt blåslagna och de ser inte alls ut som det borde (har tagit kort, men orkar inte ladda upp, jag är lat när det gäller bilder, det är jobbigt!), detta beror på att jag och mattias körde en lek innan vi somnade igår. Eftersom jag råkat stänga av datorn så vi inte kunde titta på vänner, så föreslog jag ett vi skulle leka en liten lek som vi gjorde på högstadiet, det går ut på: Smärta! Den går till att man ska lägga sina händer på varann som i "lager" sen varje gång man lägger sin hand på den andra (varannan) så ska man slå, och varje gång blir slaget hårdare och hårdare. Och jag som trodde jag lätt skulle vinna, har idag blåa och lite svullna händer, Mattias fick in varje träff och jag var så envis om att jag inte skulle ge upp, trots denna obehagliga smärta. Efter ett par minuter gav vi båda upp och mina stackars små händer mådde inte bra. Tänkte dock att det inte var så farligt. Idag när jag vaknade var de typ blåa och prickiga. Hoppas det blir lite bättre imorgon, för det ser inte riktigt klokt ut.
Så sammanfattningsvis: Testa aldrig den leken, ett mycket dumt val. Gör något roligare när ni ligger i sängen och har tråkiga än att slåss. (:

Nehe, ett bad var det tal om och det lockar ganska mycket faktiskt!

/ J.Viklund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0