Super glad & överlycklig

Nu är det bestämt, vi ska flytta till en tvåa i paradiset. Inflyttning är redan 1 november, men vi får se hur det blir med det. Vi har tre månaders uppsägningstid på denna lägenhet och vi har inte råd att betala två hyror, en på 1800 och en på 3500 det går inte riktigt ihop med den ekonomin vi kommer att ha.
Men jag känner mig full av förväntan och hoppas att allt ska gå så bra som möjligt, det bästa vore ju om någon tog denna lägenhet så fort som möjligt så vi blev av med den, man kan ju alltid hoppas! :)

Idag vaknade vi tidigt, eftersom vi skulle åka och titta på lägenheten ännu en gång, fast i dagsljus, den såg mycket bra ut, men vi ska göra om lite i badrummet, måla om och nya hyllor och lite sådär. Ska även Måla om i sovrummet (det är nu ros/lila med blommer) jag tyckte de var fint, men inte min blivande sambo (haha). Så där ska målas /tapetseras om, annars är det bra.
Åh jag längtar verkligen :)
Iallafall så efter vi kollat på lägenheten började vi städa ute på balkongen (vilket VERKLIGEN behövdes) så nu är det fräschare där ute så det känns skönt. Efter städningen åkte vi för att handla mat till kvällen, där vi ska äta... dam dam... tacos ;) Så ska vi försöka få dvd-brännaren att fungerar (eller rättare sagt få oss att förstå hur man ska göra) så vi kan kolla på den nya Beck-filmen ikväll, jätte bra! :D

Nehe, funderar på att slå en pling till buskis och sen ta itu med disken (ÅH DET SKA BLI SÅ SKÖNT MED ETT STORT KÖK!!! :D)

Ha det bra. / En längtande Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0