Take it easy

Puffs, jag är verkligen astrött, skulle lätt kunna lägga mig och somna med en gång.
Men det ska jag inte göra, måste försöka gå iordning lite och få bort lite kartonger.
Ska även fixa iordning lite mat, det är dock lite jobbigt eftersom jag vet inte riktigt när Mattias kommer hem från sin praktik, så jag vet inte när maten ska vara färdig och jag vill ju inte göra den i onödan och sen få vänta en timme till innan han kommer? haha, dagens problem!

Skolan har varit lång idag, gått ändå till 15.50, vilket är långt för oss i OP, men det är bara att stå ut och se glad ut, med lite godis så fixar man den sista lektionen som består utav engelska och även idag var vi utan Bf, vilket var urskönt! Blir lite mer gjort då (haha säkert)

Klockan är inte ens fem och det är redan svart ute, det är tråkigt. Jag gillar ljus, det är mycket skönare och man blir piggare, inte konstigt att man alltid är så trött? jag gillar hösten egentligen, den är ganska mysig, men nu börjar det bli alldels för kallt och mörkt för min smak, men även det kan ju vara mysigt. Ha tända ljus och mysa med den man tycker om, det kan ju vara ganska så okej också! :)

Nehe, om jag skulle ta och slå en pling till min darling och se vart han håller hus, om jag ska börja med maten eller hur jag ska göra. Vi får se.
Hungrig börjar jag i vilket fall som helst bli.

Ha det bra världen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0