25 November

Jag är trött, men skulle jag lägga mig nu skulle jag aldrig somna, typiskt mig!
Helgen har varit okej, började med att gå upp halv sju på fredag (Ja, halv sju och vi är lediga!!). Skulle åka till mamma vid kvart över åtta, lika bra att vara uppe med tuppen. Satt på en buss i fyra timmar, jätte skoj?! Brukar ofta inte vara mycket folk på den bussen, men just idag var det typ 10-12 stycken som skulle hoppa på i Nybro, suck!
Väl i linköping hoppade jag på bussen till Motala och fy vilken dryg busstur, tar en timme att åka denna sträcka och eftersom de flesta hade slutat skolan så var det massa ungdommar på bussen och jag säger bara "what the fuck??", orkar inte gå in på detaljer.. just nu!
I Motala åkte jag och mamma och Niklas till någon affär och kollade in lite julsaker, sen var det hem igen och jag började göra mig iordning för julgalan.
Vid fem tiden åkte vi iväg i vår lilla minibuss (vi var 8 pers), Eija körde i snöovädret (ja jag trodde att det var nu jag skulle dö i den där jäkla bilolyckan) det gick iallafall bra och väl på plats på Cloetta center var det hur mysigt som helst. Julbordet var supergott och ciderna satt fint. Mums.
Sen när artisterna kom in.. STORSLAGET!
Linda Bengtzing ägde skiten ur alla (haha), jag blev näst intill galen när hon kom.
Hon gick dessutom på vårat bord (vi satt vid scenen) så fick lite närbilder på henne.
Sen har vi Andreas Jonsson, my man :) Han kollade mig rakt i ögonen och sjöng, Yes i like it! (: coolt!
Efter showen var vi alla slut och åkte hem efter att vi lyssnat lite på arvingarna som spelade vid dansgolvet.
Härlig kväll! Men hade varit bättre om jag hade haft min plutt med mig! :)

Lördagen uratade sig väl inte lika bra. Missade alla bussar jag skulle med, typiskt!
Först skulle jag ju ta bussen från Motala till Linköping, men jag missade den.. Så mamma fick köra in mig till linköping så det var ju lungt trodde vi. Vi kom iväg från Motala 14,15 och bussen från Linköping gick 14,45 och det tar drygt 40 min att köra. Så lycka till att vi skulle hinna, men jag tänkte posetivt, det har inte hänt EN enda gång att den bussen är i tid, oftast är den 10 minuter försenad, så vi borde hinna. Dessutom ville inte mamma köra så fort eftersom det var halt väglag och vi hade inga planer på att dö. (:
Väl inne i linköping (tio minuter efter att bussen skulle gått) kör vi in på stället där bussen går ifrån.. då ser vi den på andra sidan vägen.. köra ifrån oss. Vi skulle köra efter det.. men tog fel väg, så det var helt kört!
Surt, eftersom mamma redan betalat biljetten. Åkte till Resecentrum för att se om det fanns något tåg.
Lyckos så fanns kustpilen som skulle gå direkt till Kalmar vid 17,12. Vi tog biljetten och jag fick sitta på stationen och vänta från klockan 15,00, mindre kul, men det gick ändå. Hade en rolig tidning att läsa, haha!
På tåget hamnade jag i "fel" vagn, en psykiskt störd gubbe sitter snett bakom och kläcker ur sig de mesta otrevliga sakerna, men han somnade efter en stund, skönt!
Från kalmar var det bara att ta bussen till mitt efterlängtade(?) nybro. Borta bra, men hemma bäst!

Idag latade vi oss ganska länge i sängen och vi har inte gjort något så himla speciellt. Varit nere på julmarknaden (eh helt värdelöst, fy så tråkig marknad, typ 6 stånd, JA JULMARKNAD?). Efter den snabba trippen in på Willys och handla lite smågrejer.
Senare framåt kvällen åt vi tacos och kollade på Supersugen, ingen jätte bra film direkt, lite för omogen för min del. Men visst, ibland skrattade man väl. hmm!
Nu är det snart läggdags och jag vill att det ska bli helg igen! Buhu, jag hatar söndagar, för det är sista dagen på helgen. Imorgon är det tråkig måndag och flera dagar till nästa helg!!

Som sagt, ska lägga mig om en stund, detta blev ett bra tidsfördriv, så snart borde jag kunna lägga mig! :)

P.s mindre än 1 månad kvar till julafton. d.s
P.s2 snart får jag julpynta!! d.s
P.s3 bilder från julshowen dyker upp. d.s

Jaja, nu ska jag sluta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0