12 November

Snart börjar jag fundera på om det är något från den "övre" världen som har något emot mitt och Linneas projektarbete? Eftersom varje gång vi ska ut och göra något, är det alltid något som händer. Jag är sjuk, Linnea är sjuk, jag kan inte, Linnea kan inte. Och så nu, ofattbart! Vi bestämde oss för att träna efter linnea slutat jobba och eftersom jag har tvättid fram till åtta ungefär, skulle vi ta det runt halv åtta.
Men icke sa nicke, det skulle vi tydligen inte.
Jag börjar tvätta och frid och fröjd, äntligen tvätta liksom.
Slänger i två maskiner tvätt och går sen tillbaka. Går upp för trappan och pang! Kliver snett och ramlar och slå i precis under knäskålen och jag skriker högt! Travar mig upp för trappan och sätter mig i hallen, kan röra på foten men det är inget fel så, försöker ställa mig upp men det var inte det lättaste ska jag säga.
Så, idag blir det ingen träning, nedrans olycka. Får se om jag ska med till Kalmar imorgon. Beror på mitt stackars ben. Alltså, kan man bli mer klantigare? Eller så är det som sagt något däruppifrån som inte gillar vår plan. Skit gubbe isåfall.
Det är så jäkla typsikt, för varje gång med är pepp på att göra något, så händer det något som gör att man inte kan göra det, och jag blir så frustread! Hur kul är det att sitta här och glo? Buhu, jag hoppas det är bättre imorgon, för jag vill till dialysen, jag vill. Foten har ju inte svullnat eller så, så det är nog egentligen ingen fara. Men den smärtan, den vill jag inte ha igen! Sådeså!

Så vad händer idag istället? Funderar på att laga lite mat snart, börjar bli lite smått hungrig. Får äta utan Mattias idag, vet ju inte när han kommer hem och jag vill inte vänta på han. Han får äta när han kommer hem istället. :) 
Som sagt är Mattias iväg, han är hos John och det fixar med projektarbetet, hoppas även att mattias sätter på vinderdäck på bilen, för det börjar bli halt nu. Såg att det snöade förut idag. Det är lite mysigt ändå! :) 

Senare ikväll ska jag plugga lite på naturkunskapen(TYP DÖ), sen ska jag väl inte göra så mycket? Ta en dusch, åh sånna här tider ska man ju ha badkar så man kan lägga sig i ett varmt och härligt bad. Äsch, en lång och varm dusch duger gott och väl, absolut!

Aja, ska laga lite köttbullar nu tänkte jag.. eller kyckling? hmm

ha det bra gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0