Shiit.

Jag känner mig inte alls bekväm.. imorgon ska jag nämligen jobba själv i min grupp (men sammarbetar med två från 6:an) men nu är det såhär att jag inte har någon ute-deligering än, vad gör den där sköterskan egentligen? Jag ringer och ringer, men det tutar bara. Suck. Detta kommer orsaka lite problem känner jag på mig och det kommer inte alls gå som jag vill. Därför känner jag mig ganska orolig över morgondagen.
Men jag ska klara mig igenom den också, för sen är jag ledig. (varför bytte jag inte som jag hade tänkt att jag skulle göra?) Men det ska nog gå bra, men det känns ändå ganska läskigt.

Midsommar är inte så planerad ännu, men det är inget ovanligt för att vara mig och mattias, det kommer alltid något den sista timmen och vips hamnar vi där, men som jag har för mig skulle vi förmodligen grilla hemma hos Timmy, dock har verken jag eller Mattias dricka, men vem behöver det? inte jag iallafall.
Jag är trött på drickandet, för det blev alldels för mycket förut. Min hylla är full utav flaskor som innehållt sprit, så det tog musten ur mig, för nu är det inte särskilt läskande att dricka sig riktigt full, för det blir bara fel hela tiden.
Bättre men någon/några cider bara för sällskapets skull.

Nehe, nu ska jag sätta mig i soffan brevid min älskling och njuta av att få vara tillsammans med denna underbara människa! :) Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan honom. Han är obeskrivlig!! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0