Sjuk

Idag är jag hemma från skolan av en del anledningar:

1. Vaknade upp och hade ont i magen, skulle försöka ta mig upp för att kunna klara skoldagen ändå, men det gick inte, kunde inte stå raklång och magen gjorde jätte ont. Jag vet vad det är för jag har haft det ett par gånger innan, dock var det ett bra tag sen sist. Det handlar om att jag verken kan stå/ligga/sitta utan att det gör ont, så man får röra på sig hela tiden, ligga någon minut, sitta någon minut och gå någon minut. Jag kan även kräkas av detta, man har ännu sluppit detta. Imorgon kommer det vara över för det håller bara på en dag.
Ibland är det konstigt, man ska inte tänka "det var länge sen jag hade sådär ont i magen"

2. Vaknade upp med huvudvärk som heter Duga, slängde i mig ett par alvedoner för att dämpa både magvärken och huvudvärken, men det verkar inte ha fungerat, för fortfarande känns huvudet stort som en luftballong och magen gör ont som aldrig förr.

3. Min sömn inatt har varit minimal, började med att jag kollade på titanic (helt underbar fil så jag vet inte vart jag ska ta vägen) men tittade aldrig klart på den för klockan blev på tok för mycket.
Somnade ganska sent ändå och vaknat upp var & varannan timme av att kissen gnäller, hon har kommit in i sin period av löpning och det vill jag lova er inte är någon hit. Därför var jag allt från utvilad idag på morgonen.

Så det blev att stanna hemma idag, jag vet att vi inte har så mycket att göra denna dag, så det är den bästa dagen att vara sjuk på. Trots att min magvärk & huvudvärl inte släpt, trots ett par timmars extra sömn och en varmvatten flaska mot magen, så vet jag att imorgon är det skola som gäller igen för min del.
För magvärken går över och huvudvärken kan jag nog hantera i skolan!

Dessutom måste jag skaffa en ledighetsansökan, ska vara ledig tor-fre eftersom jag ska till mamma i helgen och vi ska till Ullared för att shoppa, vilket kommer bli väldigt roligt!! (-:
Ett minus tecken är att sova utan mattias i flera dagar vilket var mycket länge sen jag gjorde.

Nehe, nu gör magen väldigt ont för jag har suttit alldels för länge ner, så jag tror jag avrundar här.

ha en trevlig dag, jag ska göra det bästa utav min..



                                                    Jag älskar dig! 

Kommentarer
Postat av: fisken i full rulle igen

krya på dig!

2007-04-23 @ 12:27:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0